Kurwa wielkie mi rzeczy bo baby są pokurwione i tyle. Jak miałem 18 lat i wreszcie znalazła się pierwsza cipa do regularnego ruchania to musiałem się zmierzyć z tym samym problemem co wszyscy młodzi faceci i kupować kondomy. Nie ukrywam na początku tylko szybkie akcje na stacjach benzynowych biorę płace odliczoną kasę i wypierdalam. Po kilku miesiącach takiego "działania" znudziło mi się latanie co 2 dzień na cpn i musiałem odważyć się i iść do apteki po większą paczkę gum takie 12 sztuk. Chodziłem z apteki do apteki szukając aptekarza bo we wszystkich kurwa same jebane okularnice do tego podstarzałe. Ale wreszcie się udało znaleźć jedną z aptekarzem i mówię mu, że chce kondomy pokazałem mu ręką które gość zwyczajnie się uśmiechnął, ale bez żadnego zjebanego komentarza, zwyczajnie dał mi paczkę, zapłaciłem i wyszedłem. Dopiero po kilku razach gdy kupowałem w tej samej aptece u tego samego aptekarza kondomy dotarło do mnie, że to kurwa zwyczajna sprawa czy masz kurwa 40 lat czy masz kurwa 17 i zacząłem kupować już bez żadnej wewnętrznej blokady gumy wszędzie.
Czyli jeśli jesteś młodym mężczyzną, który dopiero zaczyna kupować kondony to radziłbym omijać jebane kasjerki czy aptekarki bo dopiero później jak już będziesz miał wyjebane gdzie i kiedy kupujesz gumy to, to czy ona zrobi głupią minę srającego kota będziesz miał tak głęboko w chuju, że nawet tego nie zauważysz. Ewentualnie jakbyś jednak dostrzegł ten jej zjebany wyraz twarzy to możesz np. też jebnąć głupią minę i się suka zawiesi.