18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Problem
Nocturno • 2015-11-14, 12:59
To uczucie, gdy prosisz o kondony przy kasie, a baba patrzy na twój ryj z niekrytym zdziwieniem...

♱ We do not go further... Here begins the Land od Phantoms ♱
Zgłoś
N................o 2015-11-14, 13:46 13

Zgłoś
~Velture 2015-11-14, 14:22 27
Co to kurwa kondoN?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
M................r 2015-11-14, 16:16 1
^Google też nie wie.^
Zgłoś
MaratHS 2015-11-14, 17:12 6
Dlatego zamiast kupować prezerwatywy w osiedlowym warzywniaku polecam zrobić kilka kroków więcej i wybrać się do apteki, albo do samoobsługowego marketu. A po drugie jeśli kobieta nie połyka i nie bierze tabletek antykoncepcyjnych to tak na prawdę nie kocha... tyle w temacie.

Choć nie ukrywam, że mam straszną satysfakcję jak stoję w kolejce w biedrze, za mną jakaś starowinka typu moher, a moim jedynym produktem który kupuję są kondomy.

Ps Tak naprawdę nie rucham, ale muszę przynajmniej robić takie pozory

"To nasze podejście do życia determinuje podejście życia w stosunku do nas."
~Earl Nightingale
Zgłoś
Bonawentura Bonaparte 2015-11-14, 18:24 2
Pamiętam jak nigdyś jeden z działaczy sportowych skomentował niespodziewaną wygraną swojego zespołu z dużo mocniejszym rywalem:

- Panie redaktorze, bo czasami jest tak, że i ślepy, kulawy kundel na obcej wsi zarucha.

Dlatego ziomek nie przejmuj się. Babeczka stojąca przy kasie pewnie sama dawno bolca nie widziała.
Wykorzystuj okazje! Ruchaj póki ciepła!
Zgłoś
Plecionkarz 2015-11-14, 18:25 3
zwłaszcza jak to jest kasa w PKP
Zgłoś
KrisCFC 2015-11-14, 18:29 1
MaratHS napisał/a:

Choć nie ukrywam, że mam straszną satysfakcję jak stoję w kolejce w biedrze, za mną jakaś starowinka typu moher, a moim jedynym produktem który kupuję są kondomy.

Ja zazwyczaj kupuję w rossmanie, przeważnie biorę do tego płyn do płukania ust, a ostatnio brałem też butelkę martini bianco, musi to ciekawie wyglądać.

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
czarnyblack 2015-11-14, 18:32 1
Cytat:

To uczucie, gdy prosisz o kondony przy kasie, a baba patrzy na twój ryj z niekrytym zdziwieniem...

Zawsze możesz się wybronić, że lubisz bezpieczny sex z ojcem.
Zgłoś
evilmatt 2015-11-14, 18:32 3
JA swego czasu brałem zestaw składający się z piwa, kondomów i kefiru. Mina kasjerki bezcenna

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
MiotaczBobruf 2015-11-14, 18:33
No jak jesteś rudym konfidentem to każdy by się zdziwił
Zgłoś
h................o 2015-11-14, 18:48 3
Dlatego walenie konia jest lepsze, unika się takich niezręcznych sytuacji.
Zgłoś
hrabia9933 2015-11-14, 18:48 1
widac, ze Twoj stary tez nie wiedzial, ze do antykoncepcji służy KONDOM

Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wkurwienia dwóch.
Zgłoś
qwerq221 2015-11-14, 18:48 6
Kurwa wielkie mi rzeczy bo baby są pokurwione i tyle. Jak miałem 18 lat i wreszcie znalazła się pierwsza cipa do regularnego ruchania to musiałem się zmierzyć z tym samym problemem co wszyscy młodzi faceci i kupować kondomy. Nie ukrywam na początku tylko szybkie akcje na stacjach benzynowych biorę płace odliczoną kasę i wypierdalam. Po kilku miesiącach takiego "działania" znudziło mi się latanie co 2 dzień na cpn i musiałem odważyć się i iść do apteki po większą paczkę gum takie 12 sztuk. Chodziłem z apteki do apteki szukając aptekarza bo we wszystkich kurwa same jebane okularnice do tego podstarzałe. Ale wreszcie się udało znaleźć jedną z aptekarzem i mówię mu, że chce kondomy pokazałem mu ręką które gość zwyczajnie się uśmiechnął, ale bez żadnego zjebanego komentarza, zwyczajnie dał mi paczkę, zapłaciłem i wyszedłem. Dopiero po kilku razach gdy kupowałem w tej samej aptece u tego samego aptekarza kondomy dotarło do mnie, że to kurwa zwyczajna sprawa czy masz kurwa 40 lat czy masz kurwa 17 i zacząłem kupować już bez żadnej wewnętrznej blokady gumy wszędzie.

Czyli jeśli jesteś młodym mężczyzną, który dopiero zaczyna kupować kondony to radziłbym omijać jebane kasjerki czy aptekarki bo dopiero później jak już będziesz miał wyjebane gdzie i kiedy kupujesz gumy to, to czy ona zrobi głupią minę srającego kota będziesz miał tak głęboko w chuju, że nawet tego nie zauważysz. Ewentualnie jakbyś jednak dostrzegł ten jej zjebany wyraz twarzy to możesz np. też jebnąć głupią minę i się suka zawiesi.
Zgłoś
saves 2015-11-14, 18:58 6
Kupowałeś po 12 sztuk? Ile z pierwszego pudełka masz do dziś?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów