📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak to jest jak na oponach drogowy wjeżdża się w teren, wtedy nawet najlepsza "terenówka" sobie nie poradzi, za to na A/T nawet kiepska potrafi z dobrym kierowcą pokazać
Hrabia Drapula napisał/a:
za to na A/T nawet kiepska (mój przypis: "terenówka") potrafi z dobrym kierowcą pokazać
A/T to rodzaj opon Asfalt/Trawa ?!
Co głupszym ludziom się wydaje że jak coś ma napęd na cztery koła to jest samochodem terenowym
Typowa bulwarówka która ma problem ze zjazdem z krawężnika pod szkołą a co dopiero na takim trudnym terenie jakim jest brak asfaltu
Pomijam że kierowca kretyn.....
ALe dałoby się spokojnie wyjechać stamtąd.
Pomijam że kierowca kretyn.....
ALe dałoby się spokojnie wyjechać stamtąd.
80% przód ,20% to chuj nie napęd 4x4, nie opony tu zawiniły tylko samochód chujowy (jakby miał reduktor i blokadę dyfra to by się wyczołgał- chyba że wisiał) a kierowca dzban, nawet gaśnicy nie woził.
kolejna chinska ustawka byle by nagrac filmik i umieszcic w sieci, chinskie filmiki to fake'i w wiekszosci bynajmniej nalezy je tak traktowac..
McQurwa napisał/a:
fajnie zaprószył ogień, pogratulować pomysłu
I huja mu zrobią bo niebieskie blachy
A/T to all-terrain (vehicle).... Jak grałeś w C&C to był ATV prawda?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów