Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie rozumiem dlaczego ikoną zła i okrucieństwa został okrzyknięty Hitler i jemu się przypisuje największe zbrodnie. W szkołach uczy się o holocauście i zbrodniach nazistów, a o tym, że od czasów Lenina czerwone skurwysyny mają na swoim koncie całkiem pokaźną sumę stu milionów istnień tylko się wspomina (no oczywiście o Mezopotamii i starożytnym Babilonie uczysz się po trzy razy). Specjalnie nie używam związku "na sumieniu" bo te kurwy sumienia nigdy nie miały. Ale nie kurwa, przecież to przeszłość, teraz w globalnej wiosce wszyscy się kochają, i Ruskie, i Niemcy na kupę z murzynami, Żydami, muzułmanami i gejami. Po chuj uczyć historii, wystarczy 45 minut tygodniowo podczas gdy religii czy innych bezsensownych zajęć mamy po 90 minut i więcej. Niech by to wszystko chuj strzelił.
Bo wujek Stalin był wujkiem. Propaganda podświadomie w ludziach siedzi tak samo jak to, że jak się czegoś z roboty nie zapierdoli to nie będzie się żyć.
Babcia kiedyś opowiadała jakie lamenty były jak Stalin umarł. Cały Naród w żałobie. Śmialiśmy się z Korei Północnej, a u nas było tak samo
stalin to największa kurwa wszech czasów. Hitler to przy nim pikuś. Hitler np. chciał dobrze dla swoich rodaków, podczas gdy stalin wyrzynał swoich jakby byli chwastami w ogródku. I był żydem. To wszystko tłumaczy.
Nie był żydem, był gruzinem. Trocki był żydem.
Nie był żydem, był gruzinem. Trocki był żydem.
Kurwa Urban jest polakiem, a żyd. to jak w końcu?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów