500 pounds = 226 kg
160 pounds = 72 kg w wieku 5 lat 😱
I tak się powoli żyje na tej wsi.Jedna z najbardziej odpychających foczek z "My 600-lb Life"... Te szkity wyglądają odrażająco... 🥶🤢🤮
Najważniejsze, że w nocy nie podjada z lodówki xD
rodzice byli biedni i chodziłem w za małych już na mnie butach.tak mi się skrzywiła stopa.
Winni są w tym momencie wszyscy którzy to tuczą. Ona nie jest w stanie samodzielnie zrobić zakupów ani przygotować jedzenia itp.
Do pewnego momentu była to w 100% jej wina ale w momencie w którym stała się zależna od innych to oni są równie winni.
Kurwa mać dawaj temu wielorybowi 1000kcal dziennie rozbite na 5 posiłków po 200 z wysoką ilością białka i praktycznie bez węglowodanów i patrzeć jak zacznie chudnąć.
Sama przecież nic nie kupi bo ani nie dojdzie nigdzie do sklepu ani nie ma swoich pieniedzy aby zamówić.
i nikt jej nie zada pytania PO CHUJ BYŁO TYLE ŻREĆ
Jestem ciekaw czy da się z takiej wagi zejść bez uciekania się do operacji.
Tak ale choroby psychiczne się leczy a nie pochwala.To starzy ją tak utuczyli i są w 100000% odpowiedzialni za jej obecny stan.
Laska jest uzależniona to tak jakbyś alkoholikowi przynosił codziennie wódkę, stawiał mu przed nosem z zagryzką a potem obwiniał go że jak on mógł się do takiego stanu doprowadzić...
Od dawna u niej jest to już choroba psychiczna tak samo jak anoreksja
Masz rację w 99%, jeden 1% niepewności daję za marny dostęp do białka w USA, chyba że zacznie owady wpierdalać. Już żydostwo postarało się żeby Hamerykanie zeszli na psy.