500 pounds = 226 kg
160 pounds = 72 kg w wieku 5 lat 😱
Kurwa mać dawaj temu wielorybowi 1000kcal dziennie rozbite na 5 posiłków po 200 z wysoką ilością białka i praktycznie bez węglowodanów i patrzeć jak zacznie chudnąć.
Sama przecież nic nie kupi bo ani nie dojdzie nigdzie do sklepu ani nie ma swoich pieniedzy aby zamówić.
Co ciekawe, udało się jej schudnąć. Nie wiem, jak na ten moment wyglądają te jej ochydne nogi i jaka jest jej obecna waga, czy nie dopadł jej efekt jojo, ale na necie można znaleźć jej focie z wyszczczuploną twarzą i talią. Nadal wygląda jak prosiak, ale tak z 3x chudszy...
Żartujesz? Wygląda jak aseksualne, niechlujne prosię. Jedna z mniej atrakcyjnych w tym programie jak dla mnie...
Dokładnie, zawsze mam beke z tego. Pokazują taką 300 kilową loszke i zawsze potem się okazuje, że matka, siostra, córka, czy tam partner tej loszki to także ulany, 170-kilowy prosiak, który też już dawno powinien rozpocząć jakiekolwiek działania w kwestii schudnięcia...
Nie rób mi przykrości. Mam 90 kg przy 170 cm.
kurwa a ja się boję na basenie pokazywać bo mam haluksa.
Jeżeli zaczęła tyć w wieku 5 lat, to może nie obżarstwo (dzieci to zwykle niejadki) tylko może organizm generuje za dużo tłuszczu zamiast przepalać na bieżąco. Dziewczyna kuzyna miała wypadek, złamała nogę. Po lekarstwach na złamanie, które były potrzebne bo noga nie chciała się zrosnąć, uszkodziła sobie wątrobę. Blondynka z 50 kg urosła do 150 kg. Nie z jej winy, po prostu uszkodziła sobie organizm lekami. Tu mogło być podobnie
Kurwa mać dawaj temu wielorybowi 1000kcal dziennie rozbite na 5 posiłków po 200 z wysoką ilością białka i praktycznie bez węglowodanów i patrzeć jak zacznie chudnąć.
Sama przecież nic nie kupi bo ani nie dojdzie nigdzie do sklepu ani nie ma swoich pieniedzy aby zamówić.
Nie, to jest fizycznie niemożliwe. Uszkodzony organizm może chudnąć mimo jedzenia, nie może zaś tyć z powietrza.Jeżeli zaczęła tyć w wieku 5 lat, to może nie obżarstwo (dzieci to zwykle niejadki) tylko może organizm generuje za dużo tłuszczu zamiast przepalać na bieżąco. Dziewczyna kuzyna miała wypadek, złamała nogę. Po lekarstwach na złamanie, które były potrzebne bo noga nie chciała się zrosnąć, uszkodziła sobie wątrobę. Blondynka z 50 kg urosła do 150 kg. Nie z jej winy, po prostu uszkodziła sobie organizm lekami. Tu mogło być podobnie