📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Popierdoliłeś składnie, aż mnie w sercu zabolało. Powinno być '[...]a on tego nawet nie zauważył'. Do szkoły gimbie
- Ej, Saddam... Czyżby nowa żona?
- Nie, stara. Tylko wyprana w perwolu black magic.
- Nie, stara. Tylko wyprana w perwolu black magic.
@wolność69 On popierdolił składnię, czy może kilka składni (co jest bez sensu w tym kontekście)? Do podstawówki szczylu.
DobryNacjonalista napisał/a:
Chuj w dupe ciapatym. Komentarz wcale nie ma nawolywac do nienawisci wzgledem muzulmanow!
Czy to znaczy że dosłowanie chcesz wsadzic chuja w dupe ciapatemu? Pedryl
#1 Zajebane z kwejk-a = piwa dla Ciebie nie będzie.
#2 Składnia tak zła, że musiałem wypić piwo (tak, Twoje..) by zrozumieć co miałeś na myśli.
#3 Musiałem wypić kolejne piwo by zrozumieć dlaczego w tytule wstawiłeś polskie znaki, a już w podpisie pod obrazkiem nie.
#4 Jak świetnie zauważył kolega Inspektor, użyłeś trochę niefortunnego określenia. Takie zabawy to z dziewczętami..
PIWA DLA CIEBIE NIE MA I NIE BĘDZIE.
#2 Składnia tak zła, że musiałem wypić piwo (tak, Twoje..) by zrozumieć co miałeś na myśli.
#3 Musiałem wypić kolejne piwo by zrozumieć dlaczego w tytule wstawiłeś polskie znaki, a już w podpisie pod obrazkiem nie.
#4 Jak świetnie zauważył kolega Inspektor, użyłeś trochę niefortunnego określenia. Takie zabawy to z dziewczętami..
PIWA DLA CIEBIE NIE MA I NIE BĘDZIE.
I chuj mnie to obchodzi, wyjebane na "wasze" piwa. Znalazłem, rozśmieszyło mnie, chciałem się tym podzielić. Obrazek nie jest mojego autorstwa, zajebany z kwejka (serio tak ciężko przeżyć bez kolejnego tekstu typu "zajebane z kfejka XD"?), a gimbów to w domu szukajcie, po piwnicach czy gdzie ich tam trzymacie. Poleciłbym wam maść nawet odpowiednią do waszej przypadłości.
Ładna buźka. Czy u kogoś też Arabka widnieje na liście cipek do zaliczenia przed śmiercią? Chyba zostawię ją na koniec, bo po wszystkim mi upierdolą łeb.
Dlaczego wyzywacie autora TEMATU? To że wrzucił obrazek nie znaczy że musicie jeździć po nim(i po składni) a przypuszczam że "A ON NAWET TEGO" i pod spodem "NIE ZAUWAŻYŁ", wyglądało by kijowo, ale cóż, lepiej się dowartościować
piwko
piwko
Fajna dupa z ryja.
Niech sie cieszy , że jeszcze z kwasu nie wyrwała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów