Wywiad z pewną Syryjką, jej synowie zostali porwani. Ich zdjęcia widniały na monitorze, lecz w pewnym momencie włączył się wygaszacz. Trzeba sobie jakoś poradzić i dyskretnie go wyłączyć. Akcja właściwa od 0:30.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
ojezu już myślałem że na wygaszaczu będą sexi zdjęcia młodych kózek czy coś takiego... a tu zwykly standardowy
Wrzuciłeś arabów, zgodnie z nowymi zasadami ci zaraz wypierdolą temat. Jeszcze pół roku, i głupiego "kurwa" nie będzie można tu napisać.
Kiepskie trochę.. Po mojemu to powinna od męża dostać za to że nie ma obrazu...
Ashby napisał/a:
Wrzuciłeś arabów, zgodnie z nowymi zasadami ci zaraz wypierdolą temat. Jeszcze pół roku, i głupiego "kurwa" nie będzie można tu napisać.
Ktoś tu nie umie czytać ze zrozumieniem. Przeczytaj sobie dokładnie jeszcze raz na czym będą polegać zmiany: sadistic.pl/nowy-taryfikator-ostrzezen-vt204171.htm
ciapatowy pilot
Śmieszne, ale mimo wszystko szkoda matki... Trzech synów możliwe, że bezpowrotnie stracić to nikomu nie życzę :/
A kijem to chyba ruszali nie tylko dla "profesjonalizmu", ale także dlatego, że nie wolno u nich mężczyźnie dotykać "cudzej" kobiety...
BTW: cytując BBC z czerwca 2012 roku "Asad nie ma już szans i niedługo upadnie "reżim". Rebelianci wyprowadzają Szturm Ostateczny na Damaszek" - cóż, mamy już czerwiec 2013 i Asad zajął strategiczne miasto Al-Kusajr i nic nie zapowiada, żeby w najbliższym czasie upadli.
W Libii motłoch wygrał bo USA i UK wystzeliły w Kadafiego 2 000 pocisków Tomahawk. Ale w Syrii sytuację kontroluje Rosja, która sobie nie życzy republiki islamskiej.
A kijem to chyba ruszali nie tylko dla "profesjonalizmu", ale także dlatego, że nie wolno u nich mężczyźnie dotykać "cudzej" kobiety...
BTW: cytując BBC z czerwca 2012 roku "Asad nie ma już szans i niedługo upadnie "reżim". Rebelianci wyprowadzają Szturm Ostateczny na Damaszek" - cóż, mamy już czerwiec 2013 i Asad zajął strategiczne miasto Al-Kusajr i nic nie zapowiada, żeby w najbliższym czasie upadli.
W Libii motłoch wygrał bo USA i UK wystzeliły w Kadafiego 2 000 pocisków Tomahawk. Ale w Syrii sytuację kontroluje Rosja, która sobie nie życzy republiki islamskiej.
mam nadzieję, że jej synowie wysadzą się w powietrze razem z wieloma muslimami
Powoli trzeba będzie się z tego portalu ewakuować :/
Na własne życzenie sobie go rozwalą.
Zostanie tylko kółko wzajemnej adoracji (moderatorzy) i gimbazjada.
Ostatni gasi światło!
Powoli trzeba będzie się z tego portalu ewakuować :/
Na własne życzenie sobie go rozwalą.
Zostanie tylko kółko wzajemnej adoracji (moderatorzy) i gimbazjada.
Ostatni gasi światło!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów