📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Że się jeszcze podniósł to w szoku jestem. powinien leżeć i krzyczeć: I don't feel my legs, i don't feel my legs...
pięęęęknooo!!!
hahaha od tego dźwięku aż mnie w krzyżu zabolało. Żeby nie kolega sadysta zrezygnował by po 2 razie i nic by go nie bolało :p pewnie mu podziękował ślicznie
Za to grzecznie się spytał: "Are you all right?"
"Jasne stary, wszystko w porządku, tylko omal sobie kręgosłupa nie złamałem"
Z własnej nieprzymuszonej woli, jak widać
"Jasne stary, wszystko w porządku, tylko omal sobie kręgosłupa nie złamałem"
Centurion napisał/a:
Skąd się biora?
Z własnej nieprzymuszonej woli, jak widać
orzesz qrwa ja pitole.... żal a później piszą że piaskownice zasrane
Do trzech razy sztuka :]
a można? no kolega pokazał że jednak można, kilka prób i można pierdolnąć w murek; a tak się zastanawiałem - co on kce zrobić?
tak też chciałem napisać; piwo
piru napisał/a:
Do trzech razy sztuka :]
tak też chciałem napisać; piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów