Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Liczcie...😎
Oszczać, to puści.
He he, super pomysł! Szczególnie przy włączonej stacji ładowania.
I się zjeb dziwi. Auto elektryczne to auta dla odpowiednich ludzi. Jedziesz sobie 20km później 20 km droga powrotna wjeżdżasz do garażu i lądujesz na chacie. Ale jak się jest jakimś zjebem jak ten gościu i zostawia się auto na parkingu na 24h w taki mróz to się później dziwi. Zresztą ten lód nie zrobił się w kilka godzin zjeb jest sam sobie winien.
I skąd te szmaty mają kasę? Jakoś nie wierzę żeby skończył podstawówkę! I ta banda dbili w kolejce do stacji ładowania! Podjechać wynajętym agregatem i czysta kasa! Pedały!
Po tych brudnych pazurach i kolorze skóry "gownolatte" toż to inżynier z pontonu piątego pokolenia
Może i z piątego ale elektrykiem po Norwegii jeździ,a ty z dziada pradzia w Poleczce i nadal popierdalasz na autobutach😂
Problemy bogatych ludzi, nawet mi ich kurwa nie żal.
Ja jeżdżę elektrykiem bo jestem biedny. Codziennie robię jakieś 150-200 km i gdybym miał tankować spalinowy to wydawałbym dużo więcej bo ładowanie na taryfie nocnej wychodzi mi niemal 10 razy taniej niż jazda na benzynie.
[ Dodano: 2025-01-08, 02:44 ]
He he, super pomysł! Szczególnie przy włączonej stacji ładowania.
Gdyby ładowała to wtyczka by nie zamarzła. Przy szybkich ładowarkach przewód często jest nawet chłodzony cieczą a podczas kilkugodzinnego ładowania ac wtyczka też robi się lekko ciepła.
[ Dodano: 2025-01-08, 02:49 ]
Szwecja i Norwegia ogłosiły alert pogodowy. Ma spaść do 60cm śniegu w Norwegi i części Szwecji a temperatury spadną do ponad -30° Turyści z ośrodków narciarskich opuszczają wcześniej hotele,by uciec przed byrzami śnieżnymi.Kolejka Tesli w Malung,do stacji ładowania.
Liczcie...😎
Tam sytuacja jest zdecydowanie bardziej skomplikowana. Masowa ewakuacja turystów oczywiście nienaturalnie zwiększyła zapotrzebowanie na ładowarki ale walka związku zawodowego z Tesla sprawiła że ci drudzy nie mogą oddać do użytku ponad 100 ładowarek przez co mają miejsce takie sytuacje. Poczytaj sobie jak wygląda walka if metall z Teslą w Szwecji. Ogólnie ludzie jedni drugim zgotowali taki los.
Czasem może się zdarzyć że przy długim ładowaniu auta elektrycznego w zimie wtyczka przymarznie do gniazda, no taka sytuacja.
Wtyczka nie przymarzła do gniazda, tylko lód zablokował przycisk, który zwalnia zatrzask.
Współczuję ślepoty lub braku ogarnięcia technicznego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów