Link do HD: watch?v=cKjpYVrLQ54
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Oh telewizja przyjechała i od razu wielkie poruszenie. Zapewne gdyby sprawy nie nagłośniono żadne kroki nie zostały by podjęte.
up@ zazwycaj tak to sie robi, nie rozumiem twojego oburzenia
zgodzili się na płacenie za te "ziarenka" ? ŁOŁ. Gratuluję.
Zwykła materialistyczna menda a nie ksiądz.
Może on po prostu dzieci nie lubi.
Zwykła materialistyczna menda a nie ksiądz.
jaka sensacja tacy dziennikarze
a kto ja kurwa do komunii dopuscil? to najwazniejszy sakrament. jak mozna go przyjac nie czujac jego powagi? ksiadz props, hieny klops. co do zarzutow o nielubienie dzieci - lepiej tak, nizby mial z tym przedawkowac.
pozdrawiam wszystkich którzy wierzą że od kościoła zależy ich więź duchowa czy jak to się tam nazywa i to czy pójdą do nieba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów