Akcja miała miejsce w małym miasteczku Abbeville na północy Francji
Kto zgadnie kolor skóry "francuzików"??
Gówniana wstawka nie pokazująca praktycznie nic.
Dlatego, ja mam powiedziane w swojej firmie jasno - jak spuszczają paliwo, zarygluj się w aucie, nie reaguj. Jak spuszczą paliwo, wezwij policję, spisz protokół, my podstawimy Ci drugie auto bez dziury w baku, lub wyślemy Cię na serwis. Kiedy mi zlewają paliwo, mam nie reagować, tylko relaksować się z herbatką w ręku i patrzeć co jakiś czas, czy już skończyli. Trzeba być pojebanym, lub nie mieć instynktu samozachowawczego, by narażać swoje życie dla paliwa wartego 1000 euro.
Dlatego, ja mam powiedziane w swojej firmie jasno - jak spuszczają paliwo, zarygluj się w aucie, nie reaguj. Jak spuszczą paliwo, wezwij policję, spisz protokół, my podstawimy Ci drugie auto bez dziury w baku, lub wyślemy Cię na serwis. Kiedy mi zlewają paliwo, mam nie reagować, tylko relaksować się z herbatką w ręku i patrzeć co jakiś czas, czy już skończyli. Trzeba być pojebanym, lub nie mieć instynktu samozachowawczego, by narażać swoje życie dla paliwa wartego 1000 euro.
Słuchaj... szczerze nie wiem co Ci napisać - niby masz rację, ale właśnie taka postawa sprawia, że to bydło czuje się bezkarnie w tych krajach. Niedawno czytałem jak gdzieś na campingu banda smoluchów napadła na jakąś parkę, powiedzieli kolesiowi, że zabawią się z jego żoną, a on ma nie wyściubiać nosa z namiotu bo mu wpierdolą. Siedział typ w namiocie, a w tym czasie kilku gości po kolei obrabiało mu żonkę. Nie wiem gdzie jest granica tego za co warto ryzykować życie, ue zrobiła jakieś koszmarne restrykcje w transporcie, a jednocześnie w ogóle nie pilnuje swoich imigranckich hord, które buszują sobie po krajach jak bandyci średniowiecza. Wszyscy transportowcy niezależnie od krajów powinni zrobić wspólny protest i jeśli policja nie zacznie strzelać do tej hołoty to nie będzie wożenia towarów.
Nigdy nie reaguj jak okradaja ci ciezarowke... Wszystko jest ubezpieczone, a zycie masz tylko jedno. Szkoda kierowcy.