Trochę krwi poleciało ale i tak miał sporo szczęścia bo zdaje się, że kula tylko go drasnęła.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
M_A
2023-09-12, 10:07
Jakim trzeba być idiotą żeby bronić się bułkami przed kolesiem z pukawką?
Musiał mieć stare te bułki, skoro chciał nimi zabić
Czy ja wiem, czy drasnęła... Jedna trafiła w bebechy na wysokości trzustki. Może się to więc jeszcze skończyć różnie.
ginac za piniondze, no nie wiem...
Liczyłem że chluśnie gorącym olejem a ten rzuca bułką... eeeh.
Widzialem tu nieraz jak strzelają w łeb po udanym rabunku, wiec bronoenie się awet tymi bulkami jest sensowne może przeżyje
kurde gdyby te bułki były gorące to może by go chociaż poparzył
Próba łapania wymierzonej lufy pistoletu, to chyba nienajlepszy pomysł. Kula każdego dogoni. Wygląda na draśnięcie jedynie nochala, a mogło być dużo gorzej.
Gdyby miał pukawkę to mógłby tymczasowo schować się za szafką przy drzwiach, żeby po nią sięgnąć. Nawet gdyby napastnik polazł do tej dziury w bocznej ścianie, żeby go namierzyć, wówczas dostałby kulkę na wynos.
- Areczku, jaka premia? Takie wygłupy to się tylko w filmach robi. Trzeba będzie oddać ze swoich za uszkodzoną szybę, albo odrobić godzinki.
I jeszcze po c🤬j? Nawet, jeśli to jego lokal, to co gośćiu mógł mu tam zabrać? Dzienny utarg w wysokości 100 $ i kilka bułek?
Jestem szoferakiem i kilka lat temu we Francji w środku nocy coś mnie obudziło. W lusterkach, zza firanek dostrzegłem, że ściągają mi zupę z kotłów. Od razu zadzwoniłem na psiarnię (BTW przyjechali po trzech godzinach a dopiero po dwóch następnych udało im się ściągnąć kogoś, kto w miarę przyzwoicie gadał po angielsku) i nawet nosa z budy nie wystawiłem ani nie dałem znaku, że wiem co się dzieje. W tym matrixie życie mam tylko jedno.
Przez Ciebie Areczku rozbił plekse. Oddawaj fartucha
M_A napisał/a:
Jakim trzeba być idiotą żeby bronić się bułkami przed kolesiem z pukawką?
obronil? wiec nie taki idiota