📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xgregor napisał/a:
Coś poszło nie tak........
Nie rozumiem.... oglądamy ten sam filmik...?
Na moim wszystko poszło jak należy.......
i to jest kunszt sadyzmu; ratuję go (pozornie) wiec jestem praworządnym obywatelem a że lina mi się wyślizgła? oupsss... nie ma to jak hard
liczą się chęci
Cytat:
uratować samobójcę
Toż to oksymoron jest Jak ktoś podejmuje działania mające na celu doprowadzenie do śmierci tego ktosia to w momencie gdy jakaś osoba się wtrąci i przeszkodzi to nie mówi się o ratunku ale ale właśnie o jebanym przeszkodzeniu.
Analogiczna sytuacja jest gdy ktoś idzie chodnikiem i wpierdala batona, a ktoś podbiega i zabiera batona pod pretekstem "uratuję cię od próchnicy". No głupota, niezrozumienie, bezsens i syf
Rozbrajają mnie tacy "samobójcy". Gdybym chciał się zabić to bym to kurwa zrobił, a nie czekał aż ktoś spróbuje mi przeszkodzić. Desperat z filmiku jeszcze się rozpaczliwie liny chwytał... Już nie chciał umrzeć? Zmienił zdanie?
Chciałeś to teraz masz.
Chciałeś to teraz masz.
@kuriki
Widać że w gimnazjum jeszcze płytkie myślenie panuje... Ratunek kogoś przed betonem, porównany do ratunku kogoś przed batonem...widzę że się lekcje w szkole na polskim na oksymoronie skończył. Wstrzymaj się z takimi komentarzami, od września nowych rzeczy się nauczysz
Widać że w gimnazjum jeszcze płytkie myślenie panuje... Ratunek kogoś przed betonem, porównany do ratunku kogoś przed batonem...widzę że się lekcje w szkole na polskim na oksymoronie skończył. Wstrzymaj się z takimi komentarzami, od września nowych rzeczy się nauczysz
test bana
no i po chuj go chciał ratować? chce zginąć to jego sprawa.
po co ratować samobójców? nie powinno ich się nawet leczyć w szpitalach jeśli im nie wyjdzie
Pryzpadek? Nie sądzę..
beka w chuj. Gość by pewnie nie skoczył a ten go spierdolił hahahau
Co nie tak ? Chciał to zrobić a ten drugi mu w tym pomógł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów