📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież ewidentnie widać że, małpa chciał go ugryźć, pewnie jeszcze nie szczepiona na wściekliznę. Został niesłusznie zawieszony, w sumie to mógł strzelać.
ale mnie wkurwiają te czarnuchy,wyjebać to na galerę i niech spierdalają do dżungli
Sunday napisał/a:
Facet został zawieszony w obowiązkach.
No kurwa nie dziwię się.
Mógł załapać wściekliznę lub HIVa.
porczmanki napisał/a:
No kurwa nie dziwię się.
Mógł załapać wściekliznę lub HIVa.
Albo, co gorsza, plandemistycznego covidka!
I myk szybka pacyfikacja, chociaż zbyt delikatna
Każdy ma swoich cyganów.
hujowe czasy nastały dla policji w julesej cale szczęście że normalni ludzie też mogą tam mieć bron to nawet bez policji nie sa bezbronni. A wściekłą małpę uśpić aby taniej to stalowym prętem w lep i po elemencie.
dodam że w full wideo innej małpie w czerwonym dziecko zwinęli nawet nie zainteresowana do końca co z synem ja pierdole co za element - a dziecko przechwyciła biała kobieta aby nie dostało z buta od ten czarnej wariatki i aby pewnie nie patrzyło na ta sytuację... niby kobieta (bo nie czarna) a przytomna brawo
dodam że w full wideo innej małpie w czerwonym dziecko zwinęli nawet nie zainteresowana do końca co z synem ja pierdole co za element - a dziecko przechwyciła biała kobieta aby nie dostało z buta od ten czarnej wariatki i aby pewnie nie patrzyło na ta sytuację... niby kobieta (bo nie czarna) a przytomna brawo
a czorna została wypuszczona do miejskiej dziczy.
I tak słabo zajebał. Jak robilem w ochronie to mnie jedna kur....a mnie ujebala w łydkę. Musiałem robic testy na HIV w chuj strachu .
Się nie dziwię zachowania policmana.
Się nie dziwię zachowania policmana.
intermag napisał/a:
Przecież ewidentnie widać że, małpa chciał go ugryźć, pewnie jeszcze nie szczepiona na wściekliznę. Został niesłusznie zawieszony, w sumie to mógł strzelać.
Mógł? Powinien.
Pięknie jej zajebał brawo należało sie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów