PS. Tymczasem u nas rakieta z Białorusi przeleciała przez pół Polski aż pod Bydgoszcz..
PS. Tymczasem u nas rakieta z Białorusi przeleciała przez pół Polski aż pod Bydgoszcz..
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli qwa talmudyczna ma zapisane w swojej biblii talmudzie, że może mnie zabić w celu osiągnięcia korzysci majątkowej i jeszcze wiele innych haseł rasistowskich w stosunku do mnie i moich rodaków Gojów, to ja nie będę dłużny. Będe ich "kochał" tak samo jak oni "kochają" mnie.
Żydzi to najgorsza nacja na świecie.
Nie obstawiam, że zrozumiesz, bo do tego to jednak trzeba odrobiny rozumu, ale zaryzykuję:
Ukrainiec dał mu w gębę,
Litwin mu siedzenie sprał,
Niemiec wybił wszystkie zęby,
Potem kulę w łeb mu dał.
Nad śmiertelnym go barłogiem
Spytał ktoś, ciekawski zbyt:
– Kto największym twoim wrogiem?
Ów, nim skonał, charknął: – Żyd!
spoko... niemcy tu wpadli wybili 6 mln ludzi, potem przyszli ruscy i dobili nasz zapał bojowy za to zasiali terror (aha przy okazji obie nacje zasiały u nas antysemityzm do potęgi)... czyja wina? No oczywiście że "najgorszej nacji świata"
dobra japa tam żydzie
Żydzi to najgorsza nacja na świecie.
twoja stara to najgorsza nacja na siecie. Najgorsze sa czarnuchy i wszystkie pierdolone muzułmańce.
Po pierwsze primo: rakieta była bez głowicy bojowej
Po drugie ultimo: została tak zaprogramowana, a biorąc pod uwagę że 24/h latają nad polską rivier jointy i awacsy, niewątpliwie śledziły jej lot
Czyli hamburgery wykorzystując nasze F16 mogły ją zestrzelić, ale to by oznaczało utratę cennych ruskich systemów wbudowanych w tę rakietę.
Moim prywatnym zdaniem ktoś z dowodztwa ruskiego podarował amerykanom tę rakietę, a hamburgery nas o tym nie poinformowaly.
I dlatego leżała kilka miesięcy w błocku?
Więcej sensu by miało tłumaczenie "Buk tak chciał!"
Jeżeli qwa talmudyczna ma zapisane w swojej biblii talmudzie, że może mnie zabić w celu osiągnięcia korzysci majątkowej i jeszcze wiele innych haseł rasistowskich w stosunku do mnie i moich rodaków Gojów, to ja nie będę dłużny. Będe ich "kochał" tak samo jak oni "kochają" mnie.
Problem w tym że Talmud zawiera znacznie więcej literek niż memiki więc proste tłumoki wychowane w wierze a nie w wiedzy nie posuną się do tego by do niego zajrzeć i sprawdzić czy brednie rozsiewane przez nich na memikach tam rzeczywiście są zapisane.
Katolicy w przeciwieństwie do Żydów czy Muzułmanów nie są zobligowani nawet do przeczytania Biblii.
Gdyby to przeczytali to by się taca mogła skończyć.
Kurwa ale zbieranina popapranców , jedni że za wszystkim stają żydzi, drudzy że za wszystkim stoi PIS , niech ktoś wrzuci ten filmik z "zlotu" sadoli w psychiatryku
Proszę, tyle że to pisowczyki:
Po pierwsze primo: rakieta była bez głowicy bojowej
Aha. Tyle, że to tekturowe pisowskie pseudopaństwo o tym nie wiedziało.
Po drugie ultimo: została tak zaprogramowana, a biorąc pod uwagę że 24/h latają nad polską rivier jointy i awacsy, niewątpliwie śledziły jej lot Czyli hamburgery wykorzystując nasze F16 mogły ją zestrzelić, ale to by oznaczało utratę cennych ruskich systemów wbudowanych w tę rakietę.
Moim prywatnym zdaniem ktoś z dowodztwa ruskiego podarował amerykanom tę rakietę, a hamburgery nas o tym nie poinformowaly.
Jasne. I dlatego leżała parę miesięcy w krzakach, aż ją cywile znaleźli.
Ja rozumiem, że propaganda pisowska ryje łeb, ale nie wiedziałem, że aż tak.
Nie no spoko jeśli uważasz że to że 6 metrowa rakieta teoretycznie przenosząca nieduże ładunki jądrowe przeleciała przez pół Polski w grudniu a znalazł ja spacerowicz w lesie po 4 miesiącach to nic takiego to nie mam więcej pytań.
Jebij się w łeb
znalazl ja spacerowicz po 4 miesiacach dlatego, ze nie zagralismy jak ruskie chcieli, miala byc afera ze ruska rakieta zdolna przenosic ladunki jadrowe bez problemu dostala sie do Polski a byla cisza w eterze. Nato nie musialo reagowac. A teraz gramy glupa i tyle.
Ruskie zrobiły prowokację, żeby wzbudzić w nas przerażenie, ale nikt jej nie wykrył. Leży obrona przeciwrakietowa i przeciwlotnicza. Bałagan jak był tak jest. Ruskie jaja sobie z nas robią. Zrobili wiatr i omal nie spadł samolot straży granicznej-wszystko ok bo nikt nie strzelał. Zaatakowaliby nas rano i dopiero w wiadomościach usłyszelibyśmy, że na ziemię spadły tajemnicze obiekty i wyłączyły telefony i światło. Że to może być ruski jakiś sabotaż.
No kurwa debil
pazuzu "Teoria nie taka zła, tylko pytanie dlaczego od razu wojsko nie znalazło tej rakiety tylko cywil"
Moim zdaniem na pewno ją śledzili, a jeżeli blelellator1 ma rację to to że oficjalnie cywile znaleźli ją dopiero parę miesięcy później wynikałoby z tego że nie mogliśmy tego od razu ogłosić i przyznać że była taka sytuacja. Gdyby to zrobili od razu mamy olbrzymią presję na 'reakcję' ze strony nato na taki incydent żeby nie pokazać słabości. Zgodnie z doktryną wypadałoby zareagować współmiernie co oznaczałoby ogromną eskalację i ryzyko reakcji łańcuchowej - odwet za odwet itd.
Nie było żadnej rakiety.To element propagandy medialnej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów