PS. Tymczasem u nas rakieta z Białorusi przeleciała przez pół Polski aż pod Bydgoszcz..
PS. Tymczasem u nas rakieta z Białorusi przeleciała przez pół Polski aż pod Bydgoszcz..
Ty myślisz ,że ta proca chroni cały izrael?gratuluję logiki
Chroni granicę i tyle wystarcza, jak widać na załączonym przykładzie. To tak w kwestii logiki.
Żydzi to najgorsza nacja na świecie.
spoko... niemcy tu wpadli wybili 6 mln ludzi, potem przyszli ruscy i dobili nasz zapał bojowy za to zasiali terror (aha przy okazji obie nacje zasiały u nas antysemityzm do potęgi)... czyja wina? No oczywiście że "najgorszej nacji świata"
Ojej jaki ten nas klaj słaby, jaki ten pis i Jaruś z Dudom nie dobly.
O mój bozie jacy my jesteśmy biedni w polównaniu do izlalela i niemiec.
Nie zesraj się kurwa.
Nie zesraj się kurwa.
Nie no spoko jeśli uważasz że to że 6 metrowa rakieta teoretycznie przenosząca nieduże ładunki jądrowe przeleciała przez pół Polski w grudniu a znalazł ja spacerowicz w lesie po 4 miesiącach to nic takiego to nie mam więcej pytań.
Jebij się w łeb
Nie no spoko jeśli uważasz że to że 6 metrowa rakieta teoretycznie przenosząca nieduże ładunki jądrowe przeleciała przez pół Polski w grudniu a znalazł ja spacerowicz w lesie po 4 miesiącach to nic takiego to nie mam więcej pytań.
Jebij się w łeb
Po pierwsze primo: rakieta była bez głowicy bojowej
Po drugie ultimo: została tak zaprogramowana, a biorąc pod uwagę że 24/h latają nad polską rivier jointy i awacsy, niewątpliwie śledziły jej lot
Czyli hamburgery wykorzystując nasze F16 mogły ją zestrzelić, ale to by oznaczało utratę cennych ruskich systemów wbudowanych w tę rakietę.
Moim prywatnym zdaniem ktoś z dowodztwa ruskiego podarował amerykanom tę rakietę, a hamburgery nas o tym nie poinformowaly.
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Nie no spoko jeśli uważasz że to że 6 metrowa rakieta teoretycznie przenosząca nieduże ładunki jądrowe przeleciała przez pół Polski w grudniu a znalazł ja spacerowicz w lesie po 4 miesiącach to nic takiego to nie mam więcej pytań.
Jebij się w łeb
Ta pisowska armia .... za Tuska to dopiero byliśmy potęgą.....
Po pierwsze primo: rakieta była bez głowicy bojowej
Po drugie ultimo: została tak zaprogramowana, a biorąc pod uwagę że 24/h latają nad polską rivier jointy i awacsy, niewątpliwie śledziły jej lot
Czyli hamburgery wykorzystując nasze F16 mogły ją zestrzelić, ale to by oznaczało utratę cennych ruskich systemów wbudowanych w tę rakietę.
Moim prywatnym zdaniem ktoś z dowodztwa ruskiego podarował amerykanom tę rakietę, a hamburgery nas o tym nie poinformowaly.
Teoria nie taka zła, tylko pytanie dlaczego od razu wojsko nie znalazło tej rakiety tylko cywil
Ta pisowska armia .... za Tuska to dopiero byliśmy potęgą.....
A czy ja gdzieś napisałem że pis zły a po dobre? Bardziej chodziło mi ogólnie o stan naszego wojska bez konkretnego wskazania winnych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów