📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
etam, ciota hipster jeden z drugim biorą w abonamencie i płacą 2000pln więcej. Kredycik z odsetkami 50%
nie ziarnko prawdy tylko wór chyba
W jakim krzywym zwierciadle?
Przecież tak to właśnie w przytłaczającej większości przypadków wygląda.
Przecież tak to właśnie w przytłaczającej większości przypadków wygląda.
Możecie mi ludzie kochani wyjaśnić po jaki CHUJ dorabiacie do każdej marki swoją popierdoloną ideologię? W samochodach to samo, większość to 4 koła, silnik, karoseria ale dla pokurwionego gatunku ludzkiego zaraz musi to być powód do podziałów, konfliktów i cholera wie jeszcze czego. Nie potraficie po prostu używać??? Dla wszystkich co im się pod deklem popierdoliło to Oświęcim powinien na cztery piece zapierdalać.
Wiadro chujów w dupsko życzę.
Amen.
Wiadro chujów w dupsko życzę.
Amen.
czemu te wszystkie dzieci mają skośne oczy? żona go zrobiła w bambuko.
@ siwybis
No właśnie też mnie to zawsze zastanawiało, przecież nikt nie zmusza do kupowania/nie kupowana produktów Apple, ale zawsze sie musi znaleźć jakiś hejter który obśmieje spedalony hiposterski ajfon albo z drugiej strony wyśmieje jak można z najmodniejszego i dezajnerskeigo ajfona nie korzystać.
No ale pewnie już jaskiniowcy się przemykiwali, że to jego kamień jest bardziej kamieniowany od wszystkich innych.
No właśnie też mnie to zawsze zastanawiało, przecież nikt nie zmusza do kupowania/nie kupowana produktów Apple, ale zawsze sie musi znaleźć jakiś hejter który obśmieje spedalony hiposterski ajfon albo z drugiej strony wyśmieje jak można z najmodniejszego i dezajnerskeigo ajfona nie korzystać.
No ale pewnie już jaskiniowcy się przemykiwali, że to jego kamień jest bardziej kamieniowany od wszystkich innych.
Dla żony Iron
A czy to w jakiś sposób obraża apple czy coś? Po prostu pokazuje w prosty sposób w krzywym zwierciadle sytuacje w obecnych czasach u niektórych rodzin. Tatuś musi zapierdalać i wydać hajs na gówniane gadżety, a rodzina zadowolona. No przynajmniej ja tak to widzę.
I ktoś wyżej wspomniał o porównywaniu samochodów, przecież to wszystko takie samo.... no kurwa mac! Mam prawo hejtować inny samochód jeśli części do niego są drogie i wjebane gdzieś w pizdu głęboko, że trzeba pół samochodu rozebrać. Mam prawo hejtować inny samochód jeśli gwarantuje mi niższe bezpieczeństwo niż konkurent (tu akurat ukłon w stronę Volvo za najbezpieczniejsze samochody). Mam prawo hejtować jeśli chce zapierdalać szybkim samochodem tam, gdzie mogę zapierdalać i nie zrobię komuś krzywdy, a dostanę wolne gówno. I tak wymieniać mogę w kółko. Pierdolisz synu od rzeczy, jeśli nie widzisz różnicy między samochodami i dla Ciebie to tylko "4 koła, karoseria i silnik" to jesteś tępym kretynem i nawet nie powinieneś usiąść za kierownicą samochodu taty żeby dał Ci pokręcić kierownicą dla zabawy.
I przez takich ludzi jak Ty tworzą się podziały i konflikty bo jak widzę takie pierdolenie, to aż mnie ściska...
I ktoś wyżej wspomniał o porównywaniu samochodów, przecież to wszystko takie samo.... no kurwa mac! Mam prawo hejtować inny samochód jeśli części do niego są drogie i wjebane gdzieś w pizdu głęboko, że trzeba pół samochodu rozebrać. Mam prawo hejtować inny samochód jeśli gwarantuje mi niższe bezpieczeństwo niż konkurent (tu akurat ukłon w stronę Volvo za najbezpieczniejsze samochody). Mam prawo hejtować jeśli chce zapierdalać szybkim samochodem tam, gdzie mogę zapierdalać i nie zrobię komuś krzywdy, a dostanę wolne gówno. I tak wymieniać mogę w kółko. Pierdolisz synu od rzeczy, jeśli nie widzisz różnicy między samochodami i dla Ciebie to tylko "4 koła, karoseria i silnik" to jesteś tępym kretynem i nawet nie powinieneś usiąść za kierownicą samochodu taty żeby dał Ci pokręcić kierownicą dla zabawy.
I przez takich ludzi jak Ty tworzą się podziały i konflikty bo jak widzę takie pierdolenie, to aż mnie ściska...
Polecam lekturę Naomi Klein - No logo.
Wtedy 3x pomyślicie nad tym czy warto tak fascynować się markami
Wtedy 3x pomyślicie nad tym czy warto tak fascynować się markami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów