Z jego miłością będzie tak samo jak z ciastem - "ręcznie najlepiej".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Co to kurwa jest i co do chuja robi na sadolu !?
Jak skończyliśmy z kumplami oglądać mecz Polska-Ukraina to włączyliśmy to sobie dla beki. Sam nie wiem co było bardziej przykre i żałosne.
Z takim podejściem całe życie będą ręcznie sobie robić.
asdasdasd
Mam małe pytanko, a mianowicie, CO TO KURWA JEST !?
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Niezłę cioty na tym sadisticu siedzą. Przecież to esencja cebuli polskiej, nie ma nic bardziej żenująco śmiesznego niż chłopaki do wzięcia. Za Bogdana rezydenta cmentarnego i jego siostrzeńca zawsze browar.
Kurwa jak nisko ten naród upadł, że ogląda takie gówna w telewizji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów