w łucznictwie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Więcej szczęścia niż perfekcji.
Kurwa no żółtki są pojebane. Angole wymyślili takiego Robin Hooda żeby bogaci po majtach srali, a przychodzi taki skośnooki i mówi "czym oni się jarają, ja też tak umiem".
Niechaj wypierdala grać w Starcrafta.
Niechaj wypierdala grać w Starcrafta.
Chujowi są. Takim łukiem z takim celownikiem to nawet moja Babka by trafiła.
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgadzam się z pisage, widać także zna się co nie co na rzeczy. pierwszy wyglądał na GMX'a choć oczywiście mogę sie mylić, a drugi to chyba jakiś Samic.
@up pisage
nowoczesne łuki bloczkowe mają mniejszą siłę naciągu niż takie zwykłe tradycyjnie
bo przy takim np długim łuku angielskim to byś się na pewno obsrał go naciągając
nowoczesne łuki bloczkowe mają mniejszą siłę naciągu niż takie zwykłe tradycyjnie
bo przy takim np długim łuku angielskim to byś się na pewno obsrał go naciągając
Level - Asian
@spiepszaj_dzbanie
W takim razie weź łuk klasyczny i strzel z odległości 70 metrów. Zobaczymy czy cokolwiek trafisz. Sam trenuję łucznictwo i strzelam z klasyka, więc nie piernicz, że to zależy od celownika. Można mieć nawet lunetę z dwunastokrotnym zoomem, a gwarantuje Ci, że bez odpowiedniej postawy nic nie zdziałasz.
W takim razie weź łuk klasyczny i strzel z odległości 70 metrów. Zobaczymy czy cokolwiek trafisz. Sam trenuję łucznictwo i strzelam z klasyka, więc nie piernicz, że to zależy od celownika. Można mieć nawet lunetę z dwunastokrotnym zoomem, a gwarantuje Ci, że bez odpowiedniej postawy nic nie zdziałasz.
żeby wyjaśnić. Nie trenuję łucznictwa, ale miałem okazję postrzelać z profesjonalnego łuku z podwójnym naciągiem. Pierwsze kilka razy po strzałę musiałem iść maksymalnie 5 kroków. No ale wtedy jeszcze nie przesiąknąłem profesjonalizmem użytkowników sadistica. Teraz pewnie trafiłbym w oko pająka z 400 metrów...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów