📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie byłem zdziwiony, jak usłyszałem, że główny bohater ma na imię Sebastian
Powinni Sebka paralizatorem potraktować, to sam biegłby do radiowozu
Powinni Sebka paralizatorem potraktować, to sam biegłby do radiowozu
tak sie stawiał, ze nie pojdzie, a dostał gazem to i tak poszedł. niepotrzebna szarpanka dało rade bez
Ten piesek co gazem psika to widać, ze jakieś problemy psychiczne ma i jest bardzo nerwowy. Nie mówiąc o braku przeszkolenia, tak rekę wykręcałem jak miałem 14 lat. Idealny obraz typowego przecietnego policjanta w Polsce.
Coś czuję, że tucznik spadnie w komisariacie ze schodów - 30 razy pod rząd
Jak w tym kraju mamy czuć się bezpieczni jak policja nie potrafi obezwładnić jakiegoś pijanego knura? Podejrzewam, że jakby zaczął uciekać to nie dogoniliby go bo za słaba kondycja.
Jak w tym kraju mamy czuć się bezpieczni jak policja nie potrafi obezwładnić jakiegoś pijanego knura? Podejrzewam, że jakby zaczął uciekać to nie dogoniliby go bo za słaba kondycja.
Wszystko ok... Przecież "świadcy som"... Nie ma sie o co martwić w takim wypadku hahah. Pałować świnie i zraz potulnie by szedł do samochodu
Pałą go potraktować powinni a nie gazem.
I kiedyś wcześniej o takiej sytuacji pisałem po chuj ci gliniarze sie tak męczą nieczaje tego w tym przypadku gdy wkroczyla policja jestes i powinieneś sie dostosować do ich zaleceń czego ten zjeb sie mota chce pokazac swoja sile czy co? A moze jest winny czegoś tam napewno gdyby nic nie zrobil to polocja by na spokojnie wyjasnila sprawe i by sobie pojechali a tak zjeb się siluje z policja i dlatego wtym momencie policja powinna uzyc wszelkiej dostępnej broni (nie broni palnej oczywiście) i np wjebac takiemu pelny magazyn ładunku elektrycznego w ten zjebany łeb i jeszcze powinien dostać pala i zabrac wtefy tego śmiecia spokojnie na komisariat dojebac paragraf i skonczy sie kozakowanie policja to ma byc policja a nie ludzie co niewolno niczego im dotykac i dlatego wychodza takie później szarpaniny... Masakra jak takie cos widzę
co za buce! Kazdemu bym mandat walnął za utrudnianie interwencji. Stawia opór, jest pijany... Mówią, że wszystko nagrane- dziwne, że powód zatrzymania już nie
zerwikaptur napisał/a:
Dwóch zdrowych dorosłych facetów ledwo daje radę jednego gościa zaprowadzić do auta hahahaha co to są za cioty jebane zero szkoleń,umiejętności o technikach obezwładniania nie wspominając .
To w Polsce nie ma na 39 milionów ludzi nikogo po kursach,szkoleniach itd
Tragedia zwykły tucznik najebany i interwencja jak z jakimś zabijaka
Jak się jest tylko od gnębienia zwykłego obywatela i mandatów, to tak właśnie jest.
jeżeli to facet który np dzisiaj po 10 godzinach pracy oderwał się od przysłowiewego pługa i poszedł się napić wieczorem to życze powodzenia z siłowaniem się z nim zwłaszcza internetowym napinaczom, chłopy ze wsi są silne
zerwikaptur napisał/a:
Dwóch zdrowych dorosłych facetów ledwo daje radę jednego gościa zaprowadzić do auta hahahaha co to są za cioty jebane zero szkoleń,umiejętności o technikach obezwładniania nie wspominając .
To w Polsce nie ma na 39 milionów ludzi nikogo po kursach,szkoleniach itd
Tragedia zwykły tucznik najebany i interwencja jak z jakimś zabijaka
Nie masz racji. Policjanci są szkoleni i to dobrze, problem polega na tym, że gdyby zastosowali to czego ich ucza to zaraz byłoby wielkie larum, że Policja nadużywa siły, że bija i że się znęcają. Gościu powinien dostać strzała w papę, kopa w jaja lub pod kolano i byłoby po sprawie. Teraz wyobraź sobie jak ktoś nagrał by taka interwencję. Założę się ze pierwszy bys komentowal jacy to sadysci z Policjantów
Nie jeden jest taki ze nawet w pięciu by mu nie dali rady. A pisowska policja nie ma jeszcze na tyle władzy i uprawnień żeby dojebać prądem i mieć po problemie. Bo wtedy się im problemy zaczną. Ubijesz świnie a idziesz jak za króla. Chociaż popieram przedmówców. Dajesz się spisać i pijesz dalej. Święty spokój.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów