📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Najman to pizda, przegral to przegral, na chuj drążyć temat...
Jedzenie pobudza myślenie.
Ku*wa! co za cymbał! Tak saleta jak i gołota mógłby mu spokojnie plunąć w pysk i ze smakiem by zlizywał... Więcej gada jak robi taka prawda, aż mnie żałość bierze jak tego słucham
Ciekawe czy Gołota da sobie wreszcie pokój po kolejnej kompromitacji, czy może będzie chciał dociągnąć w ringu do 67 lat, by dostać zusowską emeryturę...
Ej dajcie już mu spokój !! Najman to doskonały boxer i wie o czym mówi !!! więc odpierdolcie się już od niego !!!
ahahahahaaa kurwa żartowałem !! chuj w dupę jebanemu pozerowi !
ahahahahaaa kurwa żartowałem !! chuj w dupę jebanemu pozerowi !
Najman bokserem jest slabym ale bardzo ambitnym. Wypowiada sie prymitywnie i czesto unika prostych odpowiedzi. Jedno jest faktem ze po pierwszej walce z Saleta, cala swoja gaze oddal choremu dziecku. Zreszta caly czas wspiera roznego rodzaju fundacje charytatywne. Chocby za to powinien zaslugiwac na pewien szacunek. Latwo jest jezdzic po czlowieku nie majac nigdy owijek na dloniach. Wiec gimbusy jebane, nasladowcy bez wlasnego zdania nienawidzace bo tak jest modnie, wam wszystkim chuj w dupe.
Diagnoza:
Cytat:
Niepełnosprawność intelektualna w stopniu umiarkowanym (upośledzenie umysłowe umiarkowane, dawniej imbecylizm ) – funkcjonowanie intelektualne dorosłego człowieka na poziomie 9 roku życia.
IQ w skali Wechslera: 35-54
Cytat:
Pseudologia, mitomania (łac. mitomania) lub też kłamstwo patologiczne, zespół Delbrücka – patologiczna skłonność do kłamania, zatajania prawdy i opowiadania zmyślonych historii, przedstawiających najczęściej opowiadającego w korzystnym świetle. Pseudologia różni się tym od zwykłego kłamstwa, że osoba opowiadająca sama nie jest w stanie oddzielić prawdy od własnej fantazji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów