📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Haha nawet nie wiedziałem, że jest jakiś film o najmanie i to w kilku częściach haha
nie dziwie się, że dostępny jedynie w internecie bo nie sądzę, że ktoś zechciałby to zakupić
marcin najman historia prawdziwa
Pierwsza historia - Wpierdol od Salety
Druga - poprawka Salety
Trzecia - Wpierdol od Roberta
Nie no to po prostu bestseller - muszę obejrzeć
Najlepszy jest portal dla którego robi wywiady
2zl.pl/
nie dziwie się, że dostępny jedynie w internecie bo nie sądzę, że ktoś zechciałby to zakupić
marcin najman historia prawdziwa
Pierwsza historia - Wpierdol od Salety
Druga - poprawka Salety
Trzecia - Wpierdol od Roberta
Nie no to po prostu bestseller - muszę obejrzeć
Najlepszy jest portal dla którego robi wywiady
2zl.pl/
To za kim ten frajer może torbę nosić??! Za Jarkiem Kaczyńskim czy innym fiutem!!!
Najman..
co za pajac.
i zdjąłby te okulary, niegrzecznie tak z kimś rozmawiać.
co za pajac.
i zdjąłby te okulary, niegrzecznie tak z kimś rozmawiać.
jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
szkoda ze walka tak sie potoczyla, jak dla mnie sedziego troche ponioslo i za wczesnie skreslil Andrzeja. No ale.. Polsat
ekspert, qrwa jego mac ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Powiem tak. W dupie mam współczesną wagę ciężką, tą zmonopolizowaną przez Kliczków, gdzie w trakcie całej walki wyprowadza się mniej ciosów niż w jednej rundzie dzisiejszo-wczorajszego widowiska. Dla mnie Panowie z obu stron pokazali klasę i w tym wieku można się nieźle ponapierdalać. Brawa dla obu. A dla Gołoty nawet podwójne bo myślałem że kondycyjnie nie wytrzyma do 6 rundy.
W ogóle kurwa to kto chce z nim wywiady przeprowadzac ?oO Jak trzeba nisko upasc ?oO Kim on w ogóle kurwa jest żeby wypowiadac się na takie tematy ?oO
marcin najman historia sciemniona
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów