18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
skwieradee 2017-09-17, 5:14
Ja jak kupiłem swoje auto to mnie zapewniali że pełna regeneracja DPF zrobiona była, po roku jak podpiąłem auto pod komputer to się okazało że DPF nie ma, wycięty
Zgłoś
Wiewór 2017-09-17, 14:37 2
Jorgen88 napisał/a:

jeździłeś dieslem z 2017? takim biemdablju na przykład? to przejedź się

ty idioto ja pierdole

Jeżdżę od 15 lat bo mój stary miał 2 peugeoty 407, opla vectrę i teraz ma X3. Wszystkie auta grzechotniki nówki z salonu.
Teraz ma dwuletnie x3 grzechocze i klekocze, śmierdzi jak skurwysyn jak wszystkie grzechotniki.
Łociec też ma go dość i jak się skończy leasing to już zapowiedział, że nigdy przenigdy nie weźmie już diesla. Następne BMW kupi w benzynie.
W robocie jeżdżę skodami grzechotnikami. To jest takie gówno, że jestem chory jak do tego wsiadam. Po trasie mam chorobę wibracyjną - w jajach i kolanach brak czucia od wibracji. Nie mówiąc o tym, że ręce i nogi bolą od machania biegami bo te wyroby samochodopodobne maja moc w zakresie od 1700 do 2700.
Jak się przesiadam na weekend do swojego auta to jest po prostu jak bym wsiadł do limuzyny z traktora.
Moje auto idzie od 1000 obrotów do 6000 tak samo. Nie ma żadnej jebanej turbo dziury, chodzi cicho, nie klekocze, nie śmierdzi, zero wibracji, nie jebie się. Spalanie robię litr większe niż w dieslu...
Prywatnie mam dwa wolnossące benzyniaki. Jedyne na co mogę wymienić to doładowaną benzynę.
Cały zachód jeździ na benzynie bo się brzydzą dieslami. Oczywiście w Polsce biedota tym jeździ bo sobie wmówili, że są tańsze.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
gtrunio 2017-09-17, 18:00
nnvmen napisał/a:

Dlaczego debilna? Sadza jest o wiele gorszym odpadkiem niż uzyskane z niej po podgrzaniu do kilkuset stopni dwutlenek węgla i woda.

powiedz mi w jaki sposób sadza magicznie zamienia się w dwutlenek węgla i wodę?

Abraxus napisał/a:

Nie ma żadnej jebanej turbo dziury

ty wiesz jak duża turbina jest potrzebna żeby uzyskać efekt turbodziury? dopiero w jakichś większych silnikach powiedzmy od 3 litrów w górę wirnik jest na tyle duży i ciężki, że może powstać turbo dziura
Zgłoś
Sonal 2017-09-18, 8:31 1
gtrunio - przecież on wyraźnie pisa, że ma samochody z silnikami wolnossącymi nie ma turbo dziury bo.... nie ma turbo.
Prostego tekstu nie zrozumiałeś.... byłeś na kacu?
Zgłoś
Wiewór 2017-09-18, 10:37 1
gtrunio napisał/a:

powiedz mi w jaki sposób sadza magicznie zamienia się w dwutlenek węgla i wodę?

ty wiesz jak duża turbina jest potrzebna żeby uzyskać efekt turbodziury? dopiero w jakichś większych silnikach powiedzmy od 3 litrów w górę wirnik jest na tyle duży i ciężki, że może powstać turbo dziura

Wsiądź do trzy cylindrowej skody z silnikiem 90km to zobaczysz co się dzieje. Gaz w podłogę i nic się nie dzieje a nagle turbina zaczyna machać i walisz potylicą w siedzenie a za 1000 obrotów nagle przestaje przyśpieszać i walisz twarzą o kierownicę

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Sonal 2017-09-19, 11:11 1
W każdym silniku z turbo wyraźnie czuć od kiedy turbo zaczyna dmuchać powietrze (potocznie błędnie nazywane "włączeniem" turbo). Wynika to z samej konstrukcji turbo, przy małych obrotach silnika prędkość wylotowa spalin (napędzających turbinę) jest za niska by obroty sprężarki mogły dać dużo wyższe ciśnienie doładowania niż atmosferyczne.
Zgłoś
longlong7 2017-09-20, 9:25
tranzystor napisał/a:

Nawet małpa by zrozumiałą znaczenie i rozmieszczenie tych kontrolek, ale ciebie to przerasta.

Uwaga nie dokarmiać zwierząt hahahah
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów