Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SooT 2012-12-26, 23:52 19
Chyba nie miałeś do czynienia z piłą....
Zgłoś
Gebofon 2012-12-27, 0:03 3
Dokładnie, odpala tylko silnik Chyba w zecie się nie uważało...
Zgłoś
WyscigowyJELCZ 2012-12-27, 0:09
jap🤬le ogladam demotywatory a tu k🤬a za 3min to samo zdjecie
Zgłoś
o................0 2012-12-27, 0:18
chwalisz się czy żalisz, że na demotywatorach siedzisz ? a źródło to : izismile dot com
Zgłoś
Zavebe 2012-12-27, 0:44
tylko gimbusy myślą żę po odpaleniu od razu łańcuch będzie się kręcić ....
Zgłoś
kleryk66 2012-12-27, 0:54
Tak, odpala tylko silnik ale tak czy siak to głupota. Mało razy coś się popsuje?
Zgłoś
cinoslav 2012-12-27, 3:27 5
Ehhhh.... co do niektórych komentarzy. K🤬a mać, było to wałkowane już milion razy- nie każdy wchodzi na takie zj🤬e portale jak demotywatory, ujarani czy inne gówno, więc nie każdy miał prawo to zobaczyć, bądźmy wdzięczni, że ktoś to tu uploadował. A co do samego zdjęcia, pomimo, że wiem jak działa piła, to i tak nie podjąłbym ryzyka samego uruchomienia w tej pozycji.
Zgłoś
vilcz3k 2012-12-27, 9:15 2
Zdjecie zabawne, dla wtajemniczonych wiadomo ze jest uchwyt bezpieczenstwa bez ktorego pilka nie ruszy sam silnik tylko odpali..... Zdjecie fajne, takie delikatne podsmiec🤬jki..... A tu sie gimbaza spieła jak by od tego ich zycie zalezalo.... I tak na koniec, to juz k🤬a nie wolno na demotywatorach sobie posiedziec? na kwejku? bo to jakies uposledzone strony? nikt mi k🤬a nie bedzie mowil co ja mam robic...
Zgłoś
Vasqezzzz 2012-12-27, 9:19 3
Zgłoś
zonk 2012-12-27, 9:38 1
Nowe piły z automatu dodają gazu w celu ułatwienia rozruchu. To może powodować obracanie się łańcucha.
Zgłoś
atha 2012-12-27, 10:15
Co do uchwytu to nie musi on być zabezpieczony żeby odpaliła piła, a nawet lepiej żeby nie był. Mimo sprzęgła odśrodkowego tzw. wariatora (co gimbusy powinny wiedzieć bo mają takie w skuterkach) łańcuch nawet bez dodawania gazu powoli się obraca więc może faceta przestraszyć a ten w panice dojebie gazu i już jest materiał na harda.
Zgłoś
Sephiroth 2012-12-27, 10:16 64
Zgłoś
B................r 2012-12-27, 10:53 2
Kobiety mogą tak odpalać, od razu smarowanie łańcucha i prowadnicy...
Zgłoś
~komornik1000 2012-12-27, 11:35
Piła Stihl MS coś tam na załączonym obrazku maja bezpiecznik w postaci tego czarnego pałąku zwanym popularnie ..rączką .... w przypadku gdy ten pałąk odchylimy od siebie zablokujemu sprzęgło nie gasząc jej ..i co za tym idzie mozemy ją tak odpalac .Mało tego producent zaleca właśnie takie odpalanie z właczonym bezpiecznikiem który słuzy tez do zablokownia piły w róznych przypadkach losowych . WIęc nawet mógłby sobie na tej prowadnicy gołe jaja połozyc i nic by mu sie nie stało . Zgodze sie z tym ze tylko po dodaniu gazu łańcuh jest napędzany sprzęgłem lecz .. wielu ludzi nie czysci sprzęgła i łanuch jest napędzany odrazu po zapłonie i właśnie do tego słuzy ten oto bezpiecznik .

A co by sie specialiści nie doj🤬i .. w piłach były stosowane dwa rodzaje blokowania ... ten tzw. Pałąk czarny jak na zdjęciu i specialna osłona przed nim .. Tu na zdjęciu tego nie widac bo ma ją między jajami .. TYLE PEACE!

A gdybyście sie przyjrzeli na gifa z Chuckiem to zobaczycie jak chwile przed zatrzymaniem dłonią przez Norisa gośc z piła nadusza właśnie tą dzwignie od siebie w kierunku łańcucha.. i taki o to k🤬a MAGIK
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem