📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
raczej źle bo ludzie ci którzy robią ataki terrosrystyczne to sa ludzie z AL-KAIDY więc zwykły muzułmanin którymieszka w polszy to raczej normalny człowiek każdego trzeba szanować nie zależnie jakim jest
@Pojar - Albo Pan uogólnia i wtedy: "Rodzina Radia Maryja - To mi wystarczy" oraz "Wszyscy muzułmanie to terroryści".
Albo Pan nie uogólnia i wtedy: "Budujmy meczet" oraz "dajmy głos też Radiu Maryja".
Bo zakładanie, że nie wszyscy muzułmanie to terroryści, ale już sama przynależność do Rodziny Radia Maryja jest powodem "wystarczającym" (do czegokolwiek*) to schizofrenia.
*np. do bycia chrześcijaninem, bo np. Wolniewicz jest Ateistą, akurat
Albo Pan nie uogólnia i wtedy: "Budujmy meczet" oraz "dajmy głos też Radiu Maryja".
Bo zakładanie, że nie wszyscy muzułmanie to terroryści, ale już sama przynależność do Rodziny Radia Maryja jest powodem "wystarczającym" (do czegokolwiek*) to schizofrenia.
*np. do bycia chrześcijaninem, bo np. Wolniewicz jest Ateistą, akurat
Sam jestem przeciwny muslimom w Europie. Polska niech się przed tym broni porządnym prawem imigracyjnym.
Ale ten profesorek ma nasrane w głowie.
Ale ten profesorek ma nasrane w głowie.
mądry człowiek z wartościowym i nie zmanipulowanym przekazem to rzadkość w TV , z przyjemnością to obejrzałem
coś w tym jest, albo napierdalamy muzulmanow i wysylamy wiecej wojska albo budujemy im meczety... w sumie jak teraz maja u nas stacjonowac amerykanskie wojska to juz rozumiem po co araby tak sie mobilizuja i buduja swoje swiatynie ;DD
coś w tym jest, albo napierdalamy muzulmanow i wysylamy wiecej wojska albo budujemy im meczety... w sumie jak teraz maja u nas stacjonowac amerykanskie wojska to juz rozumiem po co araby tak sie mobilizuja i buduja swoje swiatynie ;DD
Dziadek jest "odrobinę" walnięty, ale ma trochę racji. Cały świat stara się cholernie dogodzić wszelakim mniejszościom, czy to narodowym czy religijnym.
Budujemy im świątynie, dajemy przywileje, pozwalamy im postawić pierdolone budki z hot-dogami. A oni jak nam odpłacają? Na bliskim wschodzie za posiadanie biblii odetną ci łeb i pokażą to w TV. Jebniesz czarnucha - przestępstwo na tle rasowym.
Wszyscy równi? Wszyscy chujowi...
Budujemy im świątynie, dajemy przywileje, pozwalamy im postawić pierdolone budki z hot-dogami. A oni jak nam odpłacają? Na bliskim wschodzie za posiadanie biblii odetną ci łeb i pokażą to w TV. Jebniesz czarnucha - przestępstwo na tle rasowym.
Wszyscy równi? Wszyscy chujowi...
Już się zapomniało dziadziowi jak się krucjaty przeprowadzało i ogniem do własnej religii nakłaniało! Kto wtedy był terrorystą ?
Faktycznie chyba na starość mu się coś poprzewracało w głowie. Jak logik i osoba zajmująca się semantyką może wypowiedzieć zdanie, że wszyscy terroryści to muzułmanie? Przykro słuchać.
Profesor ma racje gdyby nadrzedł czas wojny np u nas a oni już by tu osiedli zabijali by nas bez cienia skruchy przecież
REligia im nakazuje Zabijać w takim czasie, bo będą wtedy bliżej swojego boga
REligia im nakazuje Zabijać w takim czasie, bo będą wtedy bliżej swojego boga
dziadek trochę szurnięty ale ma trochę racji . Muzułmanie nie pozwalają budować w swoich krajach np. kościołów ale na obcej ziemi chcą mieć meczety
Cyganów od chuja tu łazi, w Poznaniu co nie wyjdę to pełno tego plugastwa żebrze zamiast się do roboty wziąć i jeszcze tych pierdolonych Kebabów nam brakuje
Kurwa, jak ja bym chciał, by ktoś z turbanem na głowie i "terrorystycznych szmatach" wbiegł tam do studia z atrapą bomby krzycząc ALLAH AKBAR! Dziadek by się osrał i zawału dostał xD.
Tematu komentował nie będę, bo mam mieszane myśli.
5:00
Dziadek, konstytucja to konstytucja (jest jaka jest, ale jest).
Tematu komentował nie będę, bo mam mieszane myśli.
5:00
Kod:
Art. 35.<br>
<br>
1. Rzeczpospolita Polska zapewnia obywatelom polskim należącym do mniejszości narodowych i etnicznych wolność zachowania i rozwoju własnego języka, zachowania obyczajów i tradycji oraz rozwoju własnej kultury.<br>
<br>
2. Mniejszości narodowe i etniczne mają prawo do tworzenia własnych instytucji edukacyjnych, kulturalnych i instytucji służących ochronie tożsamości religijnej oraz do uczestnictwa w rozstrzyganiu spraw dotyczących ich tożsamości kulturowej.
Dziadek, konstytucja to konstytucja (jest jaka jest, ale jest).
A hitler jaką religie wyznawał?
Niech się PAN PROFESOR jebnie sie w dekiel. Niech podbiegnie do niego mały chłopczyk z okrzykiem allah akbar
Niech się PAN PROFESOR jebnie sie w dekiel. Niech podbiegnie do niego mały chłopczyk z okrzykiem allah akbar
Prof. Nowak ma te swoje jazdeczki ale generalnie ma duzo racji w tym temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów