Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
P - Policjant
P2 - Policjant drugi
G - Gonzales policjant
P4 - Policjant czwarty
T - ten drugi Gość
P - Skąd masz pukawke Sylvia
P2 robi groźny koci ryj
T - Od Mamy
P - Chuju(3x), jak mama teraz do warzywniaka pójdzie bez klamki.
tu zwraca się do Gonzalesa:
-Weź mnie to i mamie zanieś.
kurła a u nas jakiś debil rozdarł japę bo antyterroryści poszli aresztować mordercę Kristiny o 6 nad ranem i coś tam coś tam z jego prawami, ten morderca nie ma żadnych praw
Całym sercem się z tobą zgadzam, ale... Nie od dzisiaj wiadomo, że pisiorki robią pokazówki przy aresztowaniach i zatrzymaniach. A co, jeśli klient okaże się niewinny? Pamiętamy, że do momentu wydania wyroku, jest on tylko podejrzanym? Facet się nie bronił, nie wyrywał, nie stawiał, a oni go w gaciach skrępowanego jak wieprza wynieśli. Serce mi mówi: super, należy mu się, ale rozum ma wątpliwości.
Całym sercem się z tobą zgadzam, ale... Nie od dzisiaj wiadomo, że pisiorki robią pokazówki przy aresztowaniach i zatrzymaniach. A co, jeśli klient okaże się niewinny? Pamiętamy, że do momentu wydania wyroku, jest on tylko podejrzanym? Facet się nie bronił, nie wyrywał, nie stawiał, a oni go w gaciach skrępowanego jak wieprza wynieśli. Serce mi mówi: super, należy mu się, ale rozum ma wątpliwości.
Gość parę miesięcy temu proponował 10 tys. złotych swojemu kumplowi za zabicie 10-ciolatki. Nawet jeśli sam jej nie zabił, to już samo to kwalifikuje go do wytarcia betonu jego mordą przy aresztowaniu. Przy tego typu sprawach siedzą naprawdę kompetentni policjanci, a nie przymuły jak z filmików tutaj
może tak wyglądać ale.......
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów