📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Istnieje teoria, która zakłada, że w telewizyjnych prognozach pogody, przedstawiane są plany 3 wojny światowej. Można usłyszeć, jak pogodynka posługuje się nazewnictwem typowo wojennym, np: front wschodni, od północy nadejdą itp. Do tego szczegółowe mapy oraz przemieszczanie się linii dwóch wrogich sił. Przypadek ? Nie sądzę.
osztykurwo napisał/a:
Istnieje teoria, która zakłada, że w telewizyjnych prognozach pogody, przedstawiane są plany 3 wojny światowej. Można usłyszeć, jak pogodynka posługuje się nazewnictwem typowo wojennym, np: front wschodni, od północy nadejdą itp. Do tego szczegółowe mapy oraz przemieszczanie się linii dwóch wrogich sił. Przypadek ? Nie sądzę.
Przestań ćpać...
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Najpierw AIDS, potem Ebola, Zika.. Kto zgadnie następną nazwę dla dziwnej epidemii wziętej z murzyńskiej dupy - stawiam sześciopak.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
@up
Raczej stawiałbym na to, że w Afryce i Indiach mieszkają jebane brudasy, które srają na ulice, kąpią się w gównie, mają jakieś pojebane obrzędy, ruchają się z byle kim i czym, a ponadto są warunki klimatyczne poprawiające skuteczność.
Raczej stawiałbym na to, że w Afryce i Indiach mieszkają jebane brudasy, które srają na ulice, kąpią się w gównie, mają jakieś pojebane obrzędy, ruchają się z byle kim i czym, a ponadto są warunki klimatyczne poprawiające skuteczność.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów