Siema sadole. Zna któryś z was może jakiś program, który pomoże mi wyczyścić pojedyncze pliki z dysku w taki sposób, żeby było je jak najciężej potem wykryć ? Tak na wypadek wizyty kominiarzy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pozostaje Ci tylko fizyczne zniszczenie dysku. Ewentualnie zaszyfrowanie danych na multum sposobów i "zgubienie" kluczy.
Wszelakie usunięcie plików raczej nie jest zbytnio skuteczne jeśli chodzi o domowe sposoby odzyskiwania (fakt, różnie z tym bywa ale da się i takie odzyskać), nie mówiąc już o profesjonalnym odzyskiwaniu danych przy zaangażowaniu śledczych bądź firm, które się w tym specjalizują.
A najlepszą metodą jest pisanie tak, żebyś wyraził to co chcesz a zarazem nikt nie mógł się do tego przyjebać.
Wszelakie usunięcie plików raczej nie jest zbytnio skuteczne jeśli chodzi o domowe sposoby odzyskiwania (fakt, różnie z tym bywa ale da się i takie odzyskać), nie mówiąc już o profesjonalnym odzyskiwaniu danych przy zaangażowaniu śledczych bądź firm, które się w tym specjalizują.
A najlepszą metodą jest pisanie tak, żebyś wyraził to co chcesz a zarazem nikt nie mógł się do tego przyjebać.
Jestem świadom, że nie ma opcji całkowitego wymazania, chodzi mi bardziej o utrudnienie w odzyskiwaniu. Coś bardziej efektywnego niż zwykłe shift+delete
Jeżeli twój dysk twardy (komputer) zostanie przekazany do analizy w Laboratorium Kryminalistycznym, to nie ma w komercyjnym obiegu programów zapewniających skuteczne "ukrycie" jakichkolwiek danych. Zostaje tylko fizyczne, całkowite zniszczenie dysku. Oczywiście pamiętaj, że jakakolwiek TWOJA aktywność w sieci WWW zostaje trwale zapisana (nie tylko na dysku twardym), nawet jeżeli używasz szyfrowanych połączeń i "blokerów". Anonimowość to mit. Jedyna rada - używaj legalnych programów i nie rób głupstw - Choć już chyba za późno, co ?
Przenieś do kosza po prostu. Z czym problem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów