Chyba najstarszy program o grach i komputerach jaki gościł w naszej TV
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powiem wam, że te komputery to gówna, nie ma w nie co inwestować bo ciągle tanieją i się starzeją
lepiej wykupić jakoś klinike
lepiej wykupić jakoś klinike
Amiga RuleZZZ !!!
procesory motorola kiedy to było
czy to nie PiKej krul rapu prowadzi ten program (drugi odcinek)?
Jak można małemu dziecku dać na imię Andrzej? To imie powinni przyjmować ludzie dopiero wtedy jak zapuszczą wąs i zaczną chlac
Dzieki stary za super film- jakbym mógł do dałbym ci skrzynkę piwa
A pamięta ktoś jak nazywał się program o podobnej tematyce tylko leciał na Canal +?
A pamięta ktoś jak nazywał się program o podobnej tematyce tylko leciał na Canal +?
sounblaster 16 rotfl
Pamiętam jak za małolata-koniec lat 90 się zapierdalało w mario itp. ojciec pożyczał kasety od kumpla,kiedyś powiedział mi że ma on super grę na komputerze -jeździ się po mieście i policja może cię złapać,marzyłem sobie jaka to musi być super gra-niedawno,po 14-15 latach dowiedziałem się że ta gra to było GTA I
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów