Chyba złapał wirusa, albo wirus złapał jego. Nie wiem...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Profilaktycznie przyjebać z Kuboty nie zaszkodzi. Wlezie taki za szafę i będzie smród w całym domu.
wygrałby casting do "Egzorcyzmów", ale nie wygra bo to smoluch
Żyjemy w takich czasach, że w tym przypadku na pewno by wygrał.
Szczepione toto? Medalika nie ma.
Burn! Loot! Murder!
up@ to pokarz jak się ty gibiesz
Nadawałby się do jakiegoś pranka sranka - nagle na stacji metra odstawia taką scenkę a wszystkim w koło karmionych tworami w stylu World War Z / resident evil/ walking dead odpierdalana i zaczynają się tratować
idealny zamach
idealny zamach
Ktoś tu się naoglądał za dużo egzorcysty
jaki duży pajonk, klapek nie wystarczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów