📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa! Przepraszam, przebiłam Ci rękę.
Ta z lewej - wycieczkę na SOR.
Heathen napisał/a:
Która wygrała?
Ta z lewej - wycieczkę na SOR.
Tak to jest jak z gry barowej dla pijanych ludzi robi się sport. Sam znam gościa któremu kość z ręki wyszła przez "siłowanie się". Ja nie wiem na chuj to ludzie robią. Ani to spektakularne, ani ciekawe, ani zdrowe. Nie jest to żaden dobry wyznacznik siły, nawet też trudno mówić o wytrwałości w treningach i ciężkiej pracy, jak chodzi tu tylko o jedna partię mięśni, a ludzie potem wyglądają jak niepełnosprawni. Też nie ma w tym strategii ani jakiegokolwiek pomyślunku. Już lepiej byłoby się siłować na zasadzie przyciągania ręki przeciwnika do siebie albo tak, że jedna osoba rozpycha dłonie a druga stawia opór. No generalnie można by wymyślić sto innych ćwiczeń sprawdzających siłę lepszych niż dźwignia na kość ramienną.
krzyks napisał/a:
Która wygra?
Przed obejrzeniem filmu, mogę odpowiedzieć na to pytanie: Wygra ta, która nie złamie ręki.
Jakaś nagroda, czy coś?
Kręcą mnie lekarki w takich białych uniformach
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Teraz pomóżcie wytłumaczyć jej mężowi: jak złamałam rękę podczas prasowania?
te dziewuszki mają większe bicki niż 80% sadoli.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nie odpalam, nie wnikam która złamała ale sadol mnie nauczył, że filmiki z siłowania się na rękę kończą się złamaniem.
-Ernest Hemingway
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów