18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Program rozrywkowy
B................k • 2013-05-26, 21:00
Telewizyjny program rozrywkowy "Jeden z Dziesięciu". Prowadzący zadaje uczestniczce pytanie:
- w spodniach i na świadectwie?
Uczestniczka:
- pała
Prowadzący :
-to też, ale chodziło o pasek
Zgłoś
RapujacyToster 2013-05-26, 21:03 4
Kurwa, stary ja cię proszę rozumiem że można wrzucić jakiś suchar, ale ten jest nawet bardziej suchy od twojego poprzedniego, ty jakąś fabrykę sucharów otworzyłeś czy co ?

Lubię gify
Zgłoś
konrad_n 2013-05-26, 21:14 6
pokazcie mi dowcip pod ktorym nie ma wzmianki o sucharze, chetnie przeczytam
Zgłoś
kustoszpan 2013-05-26, 21:18 5
@up
Przecież gościu opowiedział autentyczną historię z programu. Ja pierdolę.

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
B................k 2013-05-26, 21:19
RapujacyToster, daj pare swoich dowcipów to możemy pogadać
Zgłoś
RapujacyToster 2013-05-26, 21:32
Kolego, proste nie znam dobrych to ich nie wrzucam, i tobie też radzę

Lubię gify
Zgłoś
b................� 2013-05-26, 21:40 6
Za pisanie "suchar" pod jakimkolwiek kawałem powinna być chłosta murzyńskimi penisami po twarzy.
Zgłoś
wojtas2169 2013-05-26, 22:13 1
Zgłoś
kenzol 2013-05-26, 23:11 1
Jeśli to pytanie faktycznie pojawiło się w teleturnieju to odpowiedź powinna być uznana. Przecież jakby na to nie patrzeć jest PRAWIDŁOWA. I w ogóle pytania w stylu "co ma wspólnego to z tym" z reguły mają więcej niż jedną odpowiedź. Brałem udział w tym teleturnieju i tam na żywo podczas nagrania jest taka reguła, że gdy któryś z graczy zauważy, że w pytaniu był błąd to ma prawo natychmiast to zgłaszać... i ja bym w tym wypadku to zrobił
Druga sprawa to taka, że gracze raczej nie będą zgłaszać, że przeciwnik jednak dobrze odpowiedział, tylko cieszą się że mu ubyła szansa...
Zgłoś
PLpunk 2013-05-26, 23:49 5
Co wy się przypierdalacie, jak dla mnie pierwszorzędny żart i do tego (pomijając czy to miało miejsce) to jedyny teleturniej który trzyma poziom i jest sprawdzana wiedza uczestników i nie liczy się durne wysyłanie sms-ów.
I tego tutaj nie widziałem, także kolega kilka komentarzy wyżej może sobie tą łopatę w dupę wsadzić.

Dziękuję za uwagę i dobranoc
Zgłoś
myself7 2013-05-27, 4:31 6
Zgłoś
Kalibur 2013-05-27, 10:00 1
Zgłoś
niebieska_pantera 2013-05-27, 20:31
no to się uśmiałam.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów