18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Project X Haren
Massdeath • 2012-09-22, 1:41

Zamieszki po zorganizowanej w Holandii imprezie stylizowanej na tą z filmu Project X

I parę fotek z tejże imprezy w Haren :

[ Komentarz dodany przez: P@N K@C: 2012-09-22, 10:22 ]
wrzuć sobie resztę fotek w komentarze

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
Miki6830 2012-09-23, 0:49
@up mi chyba się też tak wydaje
Zgłoś
Kicosławek 2012-09-23, 0:54
4/4 ludzi z jaranych. I tak o

Na lajciku:)
Zgłoś
kruczekw90 2012-09-23, 2:22
Kicosławek napisał/a:

4/4 ludzi z jaranych. I tak o

Uwierz mi, gdyby byli zjarani najzwyklej w świecie mieliby wyjebane
Zgłoś
cannabis7777 2012-09-23, 10:24
evilmatt napisał/a:

Wyłapać skurwysynów co siali burde, wjebać im profilaktycznie pałą, a potem kazać pokryć straty i koszt całej akcji, a nie mandacik i do domu.
Zawsze mnie zastanawia co za debile dowodzą policją w takich akcjach. Najczęściej zero agresywniejszych akcji, tylko stanie/snucie się tyralierą i wyłapywanie cegieł, czy innego dziadostwa na hełery, a tu się powinno puścić ludzi z gładkimi lufami, potem armatki wodne, spryskać obficie gazem i napierdalać pałami.
Holendrzy tak sobie podobno z kibolami, czy innymi zadymiarzami dobrze radzili, a tu dupa zbita, bo by się lewactwo przypierdalało o brutalność policji.

czy ty kurwa czytasz to co piszesz? Potem na byle proteście, który nie będzie pasował władzom będą dostawać wpierdol. Bo tak się nauczyło społeczeństwo. Jak władza ma za dużą władze to jest to reżim do chuja. To że Ty siedzisz sobie w domu i hejtujesz wszystko po kolei i swoje złote myśli wylewasz to nie znaczy ze w rzeczywistości mają one jakiekolwiek odbicie.

Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Zgłoś
Butter 2012-09-23, 10:31 2
@up

Chyba mylisz pojęcia. Co ma protest przedstawiający swój pogląd na coś, popierając lub przeciwijąc się czemuś, do rozpierdalania wszystkiego w około bo nie ma impreski?
Zgłoś
samsung 2012-09-23, 11:00
Jezus organizuje projekt X co roku, dwudniowy i nikt nie ma nic przeciwko !
Zgłoś
juki 2012-09-23, 14:09
A wiec tak to wygladalo.... Myslalem, ze to bedzie jakas konkret impra a tu zong. Kilku DJ informowalo na facebooku, ze sie tam wybieraja, nie mieli po co
Zgłoś
evilmatt 2012-09-23, 15:36 2
cannabis7777 napisał/a:

czy ty kurwa czytasz to co piszesz? Potem na byle proteście, który nie będzie pasował władzom będą dostawać wpierdol. Bo tak się nauczyło społeczeństwo. Jak władza ma za dużą władze to jest to reżim do chuja. To że Ty siedzisz sobie w domu i hejtujesz wszystko po kolei i swoje złote myśli wylewasz to nie znaczy ze w rzeczywistości mają one jakiekolwiek odbicie.

Chodziło mi jedynie o to, by tak traktować zadymiarzy, krórzy pod pretekstem prostestu, czy jakiegokolwiek powodu rozpierdzielają czyjeś mienie. Gdyby mi taki skurwysyn podpalił auto, albo zniszczył sklep to bym gnoja za jaja na latarni powiesił, a nie po główce głaskał i do domu odesłał. Za takie wybryki płacą wszyscy obywatele, bo szkody trzeba pokryć, a z tych pieniędzy można by wiele dobrego zrobić gdyby rządzący i urzędasy troche myślały.
Ktoś chce protestować? A proszę bardzo, byle by nie siał rozpierdolu, a jak się komuś coś nie podoba, to jest coś takiego jak inicjatywa obywatelska. Napisać jakiś sensowny projekt ustawy, zebrać podpisy i wysłać do odpowiednich ludzi. Sam bym się chętnie włączył do takiej inicjatywy ustawodawczej, która by sprawiła, że urzędasy i rządzący odpowiadaliby karnie (nawet kara śmierci w przypadku ostrego sprzeniewierzenia kasy państwa) i finansowo za bzdurne decyzje, które marnowały by pieniądze państwa. Jakby coś takiego weszło i funkcjonowało tak jak powinno, to zaraz by się dziura budżetowa zmniejszyła, bo pieniędzy marnowanych jest dużo.

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
juki 2012-09-25, 19:11
A tutaj aftermovie

Zgłoś
Blabus 2012-09-26, 17:44
Czy tylko ja chętnie bym ich rozjechał tą furgonetką policyjną ewentualnie kombajnem/tirem?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów