18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Project X Haren
Massdeath • 2012-09-22, 1:41

Zamieszki po zorganizowanej w Holandii imprezie stylizowanej na tą z filmu Project X

I parę fotek z tejże imprezy w Haren :

[ Komentarz dodany przez: P@N K@C: 2012-09-22, 10:22 ]
wrzuć sobie resztę fotek w komentarze

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
evilmatt 2012-09-22, 9:15 30
Wyłapać skurwysynów co siali burde, wjebać im profilaktycznie pałą, a potem kazać pokryć straty i koszt całej akcji, a nie mandacik i do domu.
Zawsze mnie zastanawia co za debile dowodzą policją w takich akcjach. Najczęściej zero agresywniejszych akcji, tylko stanie/snucie się tyralierą i wyłapywanie cegieł, czy innego dziadostwa na hełery, a tu się powinno puścić ludzi z gładkimi lufami, potem armatki wodne, spryskać obficie gazem i napierdalać pałami.
Holendrzy tak sobie podobno z kibolami, czy innymi zadymiarzami dobrze radzili, a tu dupa zbita, bo by się lewactwo przypierdalało o brutalność policji.

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
nikos 2012-09-22, 9:41
to podsumowanie to takie trochę nieprawdziwe albo robił je ktoś kto filmu nie oglądał.
Tych co nie oglądali to uświadomię ze na końcu filmu całe osiedle zostało zniszczone i podpalone, policja też była w znaczącej ilości. Także ci ludzie co to organizuj naśladują film w 100%.
Zgłoś
dumad 2012-09-22, 9:52
dac alkohol idiotom....

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
zonk 2012-09-22, 11:29
Trzeba być nieźle pojebanym żeby odpierdalać takie gówno jak na filmie.
Zgłoś
E................n 2012-09-22, 11:54 14
Trzeba być pojebanym, żeby roztrzaskiwać pełne butelki z piwem.
Zgłoś
lohan 2012-09-22, 12:05
ciekawe kiedy wprowadza zakaz na ten film w wiekszosci krajow
Zgłoś
Massdeath 2012-09-22, 12:50 8
Thx P@N K@C reszta fotek :

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
RHminus 2012-09-22, 16:12 6
Nie tylko polska gimbaza zjarała się idiotycznym filmem... smutne.
Zgłoś
r250 2012-09-22, 22:14
dostałem zaproszenie na yt ale nie poszedłem
Zgłoś
Swka 2012-09-22, 22:24
Organizatorzy się przyłożyli do tego motywu przewodniego.
Zgłoś
Zosia 2012-09-22, 22:30
Byłem tam, prawie jak w filmie tylko większy rozpierdziel... Ludzie tańczyli na dachach sklepów , na lampach , znakach drogowych , mozna było oglądać sex na żywo bo nawet takie obrazki były ludzi , rozwalone sklepy spalone auta , rowery ogólnie niezły rozpierdol
Zgłoś
DisHonoreD 2012-09-22, 22:55
kurwa te same zdjecia widziałem jak było na temat dziewczyny co niechcaco zaprosila wszystkich na facebooku na urodziny
Zgłoś
DiesIrae 2012-09-22, 23:10
@up
Bo to jest właśnie ten melanż

You must die I alone am best
Zgłoś
normale 2012-09-23, 0:15 2
Czy mi się wydaje czy policjanci naprawdę mają wiklinowe tarcze?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów