📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bujaszaka napisał/a:
No dobra, ale co to gówno ma wspólnego z sadolem?
8x Było.pl i 2x suchary to twój dorobek
Ruski szampan podkreśla atomsfere !!
imprezy wzorowane na filmie "projekt x" w klubie nie mają żadnego sensu... ale mimo wszystko fajnie zrobiony filmik.
@x100000up Pierdolicie cipolicie, fajny pomysł, fajny filmik. Piwo.
@Anders Breivik
1 mój temat ma 3x tyle piw co twoje razem wzięte. Wiem, że jechanie po "statystykach" teraz jest modne, ale jak widzisz jedyne co dostałeś za ten "pocisk" to chuj w pysk, więc zawrzyj gębę pedale
Co nie zmienia faktu, że ta wrzuta to gówno.
1 mój temat ma 3x tyle piw co twoje razem wzięte. Wiem, że jechanie po "statystykach" teraz jest modne, ale jak widzisz jedyne co dostałeś za ten "pocisk" to chuj w pysk, więc zawrzyj gębę pedale
Co nie zmienia faktu, że ta wrzuta to gówno.
kamel987 napisał/a:
Nie przejmuj się, tutaj większość ludzi to gimbuski, których mama nie puszcza dalej jak na bal szkolny.Tak się nazywała. Każdy może nazwać imprezę tak jak mu się podoba. Film nazywa się tak jak impreza, nie wiem co masz za problem z tym. Szkoda mojego czasu na dyskusję z Tobą. Baaaj.
Film dobry
@Up
wlasnie zauwazylem, tylko ze dla mnie ta tendencja idzie w troche inna strone, powazne dzieci ktorym cos lub ktos zabralo czas rozrywki i zabawy lub majacy niezdrowo najebane w glowie dorosli siedzacy na necie i lajkujacy co bardziej hardocorowe filmiki, aby choc troche swoje zycie urozmaicic. bo to przeciez takie normalne.
wlasnie zauwazylem, tylko ze dla mnie ta tendencja idzie w troche inna strone, powazne dzieci ktorym cos lub ktos zabralo czas rozrywki i zabawy lub majacy niezdrowo najebane w glowie dorosli siedzacy na necie i lajkujacy co bardziej hardocorowe filmiki, aby choc troche swoje zycie urozmaicic. bo to przeciez takie normalne.
Widze ze same tutaj pojebusy sa
No tacy widze imprezowicze podajcie swoje nutki jakich sluchacie na baletach
Bo moim zdaniem MUSIALO BYC ZAJEBISCIE
No tacy widze imprezowicze podajcie swoje nutki jakich sluchacie na baletach
Bo moim zdaniem MUSIALO BYC ZAJEBISCIE
popowy syf.
tu jest prawdziwa impreza.
do 1:10 trwa intro
oczywiscie, na tym festiwalu byl rowniez popowy syf, lecz na szczescie bylo mozna na nim wybierac rozne sceny, z muzyka bardziej wyrafinowana niz eskowe, chujowe brzmienia.
tu jest prawdziwa impreza.
do 1:10 trwa intro
oczywiscie, na tym festiwalu byl rowniez popowy syf, lecz na szczescie bylo mozna na nim wybierac rozne sceny, z muzyka bardziej wyrafinowana niz eskowe, chujowe brzmienia.
Dlaczego teraz ludzie strzelają takie głupie minki do kamery i umyślą że to fajne?Kurwa chyba wolę pokolenie jp od pedałów w rurkach i fryzurach jak koń ale nie ten co walczył z pit bullem tylko jakiś spedalony koń.Teraz idąc na miasto trudno od tyłu poznać czy to facet czy baba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów