📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie no przy większości polskich odpowiedników Projektu X ten wypadł całkiem nieźle. Fakt faktem, wszystko sztuczne i na siłe, pokażmy za wszelką cenę jacy jesteśmy hamerykańscy, ale od czegoś trzeba zacząć.
Ważny komunikat dla HEJTERÓW tego filmiku. Wydaję mi się, że osoby piszący, że jest "kurestwo", debilizm, muzyka "papka", nieładne dziewczyny, ogólne chlanie to;
a - mają po 15 lat i nie byli nigdy na imprezie bo ich rodzice nie wypuszczają z domu po 21.
b - jesteście starsi (wiek 20+), ale nigdy nie byliście na imprezie bo siedzicie całymi dniami przed kompem i generalnie wypadk na piwo predystynujecie do wydarzenia towarzyskiego roku.
c - również jesteście starsi, ale nigdy nawet kobiecej jędrnej młodej piersi nie mieliście w ręku i wylewacie żale w ten sposób.
Są jeszcze inne opcje, ale po co pisać? Jak wam żal dupe ściska drodzy hejterzy to weźcie się za siebie i wyjdźcie czasami z domu do LUDZI.
Dziękuję, dobranoc, pozdrawiam.
a - mają po 15 lat i nie byli nigdy na imprezie bo ich rodzice nie wypuszczają z domu po 21.
b - jesteście starsi (wiek 20+), ale nigdy nie byliście na imprezie bo siedzicie całymi dniami przed kompem i generalnie wypadk na piwo predystynujecie do wydarzenia towarzyskiego roku.
c - również jesteście starsi, ale nigdy nawet kobiecej jędrnej młodej piersi nie mieliście w ręku i wylewacie żale w ten sposób.
Są jeszcze inne opcje, ale po co pisać? Jak wam żal dupe ściska drodzy hejterzy to weźcie się za siebie i wyjdźcie czasami z domu do LUDZI.
Dziękuję, dobranoc, pozdrawiam.
up
Nie, po prostu to chujowa impreza, jezeli to w ogole mozna tak nazwac. Ja preferuje troche wieksze imprezy.
Nie, po prostu to chujowa impreza, jezeli to w ogole mozna tak nazwac. Ja preferuje troche wieksze imprezy.
Polska to jednak naród który nie potrafi się bawić. Większość matołów którzy hejtują, spędzają sylwestra na Youtube party bawiąc się przy "parabole tańczą"
Pan Mularz napisał/a:
Nic ciekawego. Stado debili i nędzna muzyka. Nie polecam.
ale za to w 45 s są cycki
Było do przewidzenia że po tym filmie pojawi się fala naśladowców.
project X tzn impreza gdzie wpierdol można dostać za darmo od karków i innych naspidowanych osób?
Jedziecie po muzyce, ale ciekawy jestem, przy czym chcielibyście się bawić na takiej imprezie? Trash Metal kurwa? Black Metal czy Hip-Hop? ( nie nie hejtuje innych stylów muzyki, sam jeżdżę na rozmaite imprezy związane z Hip-Hopem, Metale, Dubstepem itp., po prostu się lubię bawić ). Banda zjebów przed kompami, ja z chęcią wbiłbym się na taki melanż, co prawdopodobnie zrobię, a wy dalej siedźcie, hejtujcie i zazdrośćcie zabawy
banda naszprycowanych ciulów...
@up chyba nie znasz się wgl na metalu...bo przy metalu idzie lepsze imprezy zorganizować jak chcę posłuchać dubstepu to biorę się za remont...
@up chyba nie znasz się wgl na metalu...bo przy metalu idzie lepsze imprezy zorganizować jak chcę posłuchać dubstepu to biorę się za remont...
nie ma pixów, nie ma piwa.
Nazwa nuty?
@Mr.Bronx
Dokładnie tak jak mówisz, też nie przepadam za takim czymś. Wolę sobie jakiś melanżyk z bliskimi osobami zrobić na domówce.
Dokładnie tak jak mówisz, też nie przepadam za takim czymś. Wolę sobie jakiś melanżyk z bliskimi osobami zrobić na domówce.
chuj ale muza dobra wixa też na zacna wygląda kupa ludzi tak impreza ma wyglądać !
HERALDYCZNY OLIGARCHA napisał/a:
Większość matołów którzy hejtują, spędzają sylwestra na Youtube party bawiąc się przy "parabole tańczą"
Otóż to!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów