18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
L................h 2012-09-20, 20:50 1
Patrzę na tych chłopaczków i myślę sobie, jejku jej, jakie miękkie, szpanujące pipy Ale ktoś mądrze zauważył, że to jakaś ziemia obiecana hipsternii. Antkowi nie wyszło? Ja tam nie wiem, nie ogarniam, za stary jestem
Zgłoś
normale 2012-09-20, 20:55
Ustaw 0:45 play, stop.
Przewiń do 0:45 play, sttop
Przewiń do 0:45...
Zgłoś
komorowski 2012-09-20, 21:09 2
Specjalnie się zalogowałem, czego często nie robię - to na wstępie. Ogólnie montaż i film kiepski - poćwicz. Drugą sprawą jest to, że rozpieprzają mnie tego typu imprezy sygnowane Project X. Co to za projekt x, który jest płatny i w klubie? Sam film już w sobie jest słaby i przekoloryzowany. Bywam na wielu imprezach, tych w klubach jak i większych plenerowych(np. ostatnio let it roll). Często słucham dnb, czasami dubstepu. Ale przejdźmy do sedna, nigdy te bachory małe nie zaznają tego co ludzie w latach 90. Najlepsze imprezy rave, najlepszy towar! A tutaj... pewnie się cieszyły, że ktoś załatwił grama marychy przez brata kolegę, słaby poziom imprezy, mają radochę z picia piwa z węża ogrodowego. Laski, jak laski fajne, ale się nie szanują, a te cwaniaczki, niestety typowe dzieci szpanujące ajfonami, noszące czapki z prostym daszkiem, airmaxy itp.
Zgłoś
andreez91 2012-09-20, 21:14
Excision & SKisM - Sexism (Far Too Loud Remix) drugi kawałek z filmiku project X
polecam cały kawałem na max głośności miazga !
Zgłoś
ToPrzeciezJa 2012-09-20, 21:43
@Heretyk Nie znam się jakoś super na metalu, ale weź nie pierdol mi tutaj, skoro bardzo prawdopodobne, że nie byłeś na innych imprezach. Byłem na Sonisphere 10' i w tym roku na HHKempie tak przykładowo podając i muszę powiedzieć, że HHK rozpierdolił system 1000 x bardziej niż Sonisphere gdzie też było zacnie.
Zgłoś
ogonix 2012-09-20, 22:01 1
a ja daje piwko. kozacko nagrany i zmontowany materiał

5 i chuj w dupe hejterom, ktorzy tylko krytykuja
Zgłoś
k................k 2012-09-20, 22:53
Każdy lubi to co chce. Ja nie nawidze hipsterów, pedałów, a jaranie sie hameryką to pedalstwo i chuj. Kilka razy byłem w klubie, ale tam to moge wytrzymać tylko jak jestem najebany. Jak chce się dobrze pobawić to idę na domówkę gdzie mam większe rozeznanie i panowania nad tym kto tam jest.
Zgłoś
KARAKOL 2012-09-20, 23:16
ciekawe ile dzieci się pojawiło po tej imprezie
Zgłoś
patryk28091991 2012-09-20, 23:27
Film na prawdę odlot i impreza widzę też Tylko pożaru zabrakło ;-D Pozdro !
Zgłoś
mp_toujane 2012-09-20, 23:39 1
trochę wieśniaków z pobliskich wsi, trochę tępych puszczalskich lasek i tragiczna muzyka...
Zgłoś
kocurid 2012-09-21, 0:00
No tak panki by odjebali lepsza imprezę ze swoim darciem ryja ~~ Chuj wam w dupę tak w () nawiasiku ;]
Zgłoś
hesarebel 2012-09-21, 0:21
To była dopiero akcja... gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120714/POWIAT15/120719568 Jako świadek, śmiem twierdzić że bardziej "sadystyczna" niż ta z materiału filmowego
Zgłoś
Lotharius 2012-09-21, 9:24
@Pan Mularz

Ktoś tu chyba jest zazdrosny bo go nie zaprosili
Zgłoś
kamel987 2012-09-21, 14:42
komorowski napisał/a:

Specjalnie się zalogowałem, czego często nie robię - to na wstępie. Ogólnie montaż i film kiepski - poćwicz. Drugą sprawą jest to, że rozpieprzają mnie tego typu imprezy sygnowane Project X. Co to za projekt x, który jest płatny i w klubie? Sam film już w sobie jest słaby i przekoloryzowany. Bywam na wielu imprezach, tych w klubach jak i większych plenerowych(np. ostatnio let it roll). Często słucham dnb, czasami dubstepu. Ale przejdźmy do sedna, nigdy te bachory małe nie zaznają tego co ludzie w latach 90. Najlepsze imprezy rave, najlepszy towar! A tutaj... pewnie się cieszyły, że ktoś załatwił grama marychy przez brata kolegę, słaby poziom imprezy, mają radochę z picia piwa z węża ogrodowego. Laski, jak laski fajne, ale się nie szanują, a te cwaniaczki, niestety typowe dzieci szpanujące ajfonami, noszące czapki z prostym daszkiem, airmaxy itp.

Cały czas się rozwijam w montażu, zapraszam do mnie na kanał możesz oglądać moje produkcję. Zachęcam Cie również do zrobienia samemu czegoś kreatywnego zamiast zrzędzenia o wspaniałych latach 90 i wylewaniu swoich flustracji o tym, że ktoś teraz nie może się dobrze bawić.
Żyjesz stereotypami wrzucając wszystkich do jednego worka. Żal mi Ciebie.
Pozdrawiam
Zgłoś
suchy945 2012-09-21, 15:45
kocurid napisał/a:

No tak panki by odjebali lepsza imprezę ze swoim darciem ryja ~~ Chuj wam w dupę tak w () nawiasiku ;]

Pewnie że by odjebali lepszą ignorancie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem