Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
polecam cały kawałem na max głośności miazga !
5 i chuj w dupe hejterom, ktorzy tylko krytykuja
Specjalnie się zalogowałem, czego często nie robię - to na wstępie. Ogólnie montaż i film kiepski - poćwicz. Drugą sprawą jest to, że rozpieprzają mnie tego typu imprezy sygnowane Project X. Co to za projekt x, który jest płatny i w klubie? Sam film już w sobie jest słaby i przekoloryzowany. Bywam na wielu imprezach, tych w klubach jak i większych plenerowych(np. ostatnio let it roll). Często słucham dnb, czasami dubstepu. Ale przejdźmy do sedna, nigdy te bachory małe nie zaznają tego co ludzie w latach 90. Najlepsze imprezy rave, najlepszy towar! A tutaj... pewnie się cieszyły, że ktoś załatwił grama marychy przez brata kolegę, słaby poziom imprezy, mają radochę z picia piwa z węża ogrodowego. Laski, jak laski fajne, ale się nie szanują, a te cwaniaczki, niestety typowe dzieci szpanujące ajfonami, noszące czapki z prostym daszkiem, airmaxy itp.
Cały czas się rozwijam w montażu, zapraszam do mnie na kanał możesz oglądać moje produkcję. Zachęcam Cie również do zrobienia samemu czegoś kreatywnego zamiast zrzędzenia o wspaniałych latach 90 i wylewaniu swoich flustracji o tym, że ktoś teraz nie może się dobrze bawić.
Żyjesz stereotypami wrzucając wszystkich do jednego worka. Żal mi Ciebie.
Pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów