📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wykonawca muzy to iBenji tytułu nie znam
spokojnie, nie martw się, jesteście z tej samej porąbanej epoki, epoki komputera i techno-manii, rozumiem, że dla was soundtrack z odgrzewania burito w mikrofalówce jest czymś rewelacyjnym, ale dajcie starszym uszom od tego odpocząć.
-Umyj rączki
-Ale ja nie mam rączek
-Nie ma rączek nie ma ciasteczka
-... I like trains
spokojnie, nie martw się, jesteście z tej samej porąbanej epoki, epoki komputera i techno-manii, rozumiem, że dla was soundtrack z odgrzewania burito w mikrofalówce jest czymś rewelacyjnym, ale dajcie starszym uszom od tego odpocząć.
-... I like trains
Niеbieski napisał/a:
Jakiej rasy, może o rodowód Tobie chodzi, co?
Nie wiem co za rasa, ale macie ze sobą chyba coś wspólnego.
W lecie w ten sam sposób prezentowany był nowy VW Passat TDI BlueMotion. Warszawa, złote tarasy.
Był namiot koło KFC, gdzie taka własnie prezentacja była odgrywana co 15 minut.
Biletów nie sprzedawali
Biletów nie sprzedawali
Po chuj u Ruskich napisy po angielsku, to już nie mają poczucia własnej godności bycia potęgą światową?
jarałam marlboraski setki, na szczęście udało mi sie rzucić ten syf, walka była straszna, nie pale 3 lata zwycięstwo, debilny nałóg, smród i palenie zywej gotówki, mój hasbend pali niestety,
victor89 napisał/a:
W lecie w ten sam sposób prezentowany był nowy VW Passat TDI BlueMotion. Warszawa, złote tarasy.
Biletów nie sprzedawali
Dokładnie, widocznie oglądałem identyczną prezentacje passata w starym browarze w Poznaniu ;] faktycznie fajny efekt
taka projekcja była wystawiona w Poznaniu w starym browarze przez Skode jakies pol roku temu
wolałbym słuchać odgłosu srania niż soundtracku dołączonego do tego filmiku z jakimś pierdolonym techno czy innym dubstepem
najzabawniejsze jest to że nikt nie potrafi podać argumentu czemu nie lubi Electro, dubstepu, techno ja lubię te rodzaje muzyki, bo jako jedyne mają takie pierdolnięcie, nie po to kupiłem subwoofer żb mi działał aż 2 lata tak? lubię wszystko niszczyć, a dubstep właśnie ze zniszczeniem i zagładą kojarzy mi się... (~ said Yoda )
nie lubię reggae, bo tam jest masa tekstów o marihuanie, albo jak już o jakiś śmiesznych "piramidach wartości" autora
nie lubię popu, bo jak sama nazwa mówi, jest dla wszystkich, a mama zawsze mi wmawiała że ja nie jestem wszyscy
mogę posłuchać za to metalu lub rocka, bo mają też coś z dubstepowego pierdolnięcia, dzięki nim także mam szansę stracić słuch :3
aaa, i nienawidzę klasycznej, bo tam zazwyczaj tony niskie są zagłuszone przez pianie baby przy kości
nie lubię reggae, bo tam jest masa tekstów o marihuanie, albo jak już o jakiś śmiesznych "piramidach wartości" autora
nie lubię popu, bo jak sama nazwa mówi, jest dla wszystkich, a mama zawsze mi wmawiała że ja nie jestem wszyscy
mogę posłuchać za to metalu lub rocka, bo mają też coś z dubstepowego pierdolnięcia, dzięki nim także mam szansę stracić słuch :3
aaa, i nienawidzę klasycznej, bo tam zazwyczaj tony niskie są zagłuszone przez pianie baby przy kości
kilas88 napisał/a:
wolałbym słuchać odgłosu srania niż soundtracku dołączonego do tego filmiku z jakimś pierdolonym techno czy innym dubstepem
ojojoj
Lepiej mi powiedzcie jak to jest zrobione...
daqwid2727 napisał/a:
najzabawniejsze jest to że nikt nie potrafi podać argumentu czemu nie lubi Electro, dubstepu, techno ja lubię te rodzaje muzyki, bo jako jedyne mają takie pierdolnięcie, nie po to kupiłem subwoofer żb mi działał aż 2 lata tak? lubię wszystko niszczyć, a dubstep właśnie ze zniszczeniem i zagładą kojarzy mi się... (~ said Yoda )
zero treści, przekazu, głosu - tylko łupanka i 5 powtarzających się dźwięków w różnych kombinacjach
funk, jazz, rock, czasem metal, klasyka też dobra bo stymuluje pracę mózgu; inne gatunki też w porządku, z wyjątkiem techno/dubstepu/pokrewnych - rozumiem w klubie po amfetaminie czy tabletach, ewentualnie gdy pizda nieogar, ale słuchać czegoś takiego na trzeźwo - do mnie to nie przemawia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów