📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
dobre w chuj
noerror napisał/a:
od 1:13 radzę wyłączyć dźwięki
Takie rady to wsadź sobie w D
B. Hicks
co do filmiku to zajebisty:) piwko:)
Pilot_Tupolewa napisał/a:
Fajne, ale wolę jak dwie rasowe dupcie prezentują samochody.
Jakiej rasy, może o rodowód Tobie chodzi, co?
@metal 15- Data urodzenia: 01 Sty 1991
i wszystko jasne
-Umyj rączki
-Ale ja nie mam rączek
-Nie ma rączek nie ma ciasteczka
-... I like trains
i wszystko jasne
-... I like trains
Zauważyliście tą zależność ze jak się dodaje filmik z dubstepem itp to ludzie przypierdalają się do muzyki a nie do tego co jest na filmiku ehh, może by było lepiej jak by sadistic był dla głuchych >.<
Ciekawe jak by to było : przychodzicie do zajebistej laski a ona jest napalona na was jak arab na kurs pilotażu ale mówi że chce to zrobić przy techno dubstepie albo czymś w tym rodzaju. Już widzę te masowe zmiany w lubieniu czegokolwiek
Ciekawe jak by to było : przychodzicie do zajebistej laski a ona jest napalona na was jak arab na kurs pilotażu ale mówi że chce to zrobić przy techno dubstepie albo czymś w tym rodzaju. Już widzę te masowe zmiany w lubieniu czegokolwiek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów