na budynku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawe ile zawałów podczas pojekcji zapadania sie sciany
-Sheldon Cooper
był kiedys taki maping na niemieckim zamku przedstawiajacy historie jego podbojow, zarabista rzecz, szukam juz z kwadrans i nie umiem znalesc. kontaktuje ktos o czym mowie?
Nie kumam tych ludzi, którzy na tego typu pokazach robią zdjęcia z fleshem...
I to mod który powinien pilnować by tylko sadystyczne rzeczy dostały się na główną, wrzuca takie gówna.
Czekam na hejt od jego lizu rycerzy.
Czekam na hejt od jego lizu rycerzy.
Miotla, źle postawione pytanie. Powinno ono brzmieć nie ile, ale czy zakończone zgonem?
u mnie w miescie to samo jest na zamku :d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów