Ulotka projektu "Powrót do Afryki" skierowana do wszystkich czarnuchów,którzy mieszkają gdzie indziej niż czarny ląd,zachęcająca do powrotu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Elegancka ulotka Brakuje jeszcze dla muzułmanów, żydów, żółtków...Aa, jeszcze bym zapomniał o najważniejszych także dla polaków, którzy jakby nie patrzeć, też są na celowniku u innych nacji.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Piwo za bezkarne użycie magicznego słowa kwalifikującego się na w2
pakicito napisał/a:
@autor
jesteś czarnoskóry, skoro dali ci taką ulotkę?
Nie,ja je kolportuje
strasznie ignorancka ulotka!
Gwoli przypomnienia - murzyni wzięli się w cywilizowanych krajach stąd, że biali robiąc sobie wycieczki statkami do afryki łapali siłą w siatki czarnych i sami zwozili ich do swoich krajów jako niewolników. Oczywiście większość nie przeżywała podróży, ale i tak się opłacało.
A teraz ulotki "zachęcające' by murzyni sami wrócili? Ignorancja straszna!
Nikt się nie pytał czarnych, czy chcą popłynąć do Anglii, stanów itd.
Aby było dobrze, to i teraz nikt nie powinien się pytać czy chcą wracać, tylko na statek i do domu!
Gwoli przypomnienia - murzyni wzięli się w cywilizowanych krajach stąd, że biali robiąc sobie wycieczki statkami do afryki łapali siłą w siatki czarnych i sami zwozili ich do swoich krajów jako niewolników. Oczywiście większość nie przeżywała podróży, ale i tak się opłacało.
A teraz ulotki "zachęcające' by murzyni sami wrócili? Ignorancja straszna!
Nikt się nie pytał czarnych, czy chcą popłynąć do Anglii, stanów itd.
Aby było dobrze, to i teraz nikt nie powinien się pytać czy chcą wracać, tylko na statek i do domu!
Wszystko świetnie i nawet trochę śmieszne oprócz tego małego chłopaka, nie jest niczemu winny a....
Sapthor napisał/a:
Wszystko świetnie i nawet trochę śmieszne oprócz tego małego chłopaka, nie jest niczemu winny a....
No racja,ale muchy też coś muszą żreć inaczej by się na ludzi rzuciły
@fryca88
no matoł z ciebie niebywały, to jedno trzeba ci przyznać
no matoł z ciebie niebywały, to jedno trzeba ci przyznać
@Autor.
Musisz być strasznym małomiasteczkowym bucem co murzyna widział jedynie n a opakowaniu sosu Uncle Ben's. Przypominam, że takimi samymi czarnuchami są Twoi koledzy pracujący w UK na zmywaku.
Musisz być strasznym małomiasteczkowym bucem co murzyna widział jedynie n a opakowaniu sosu Uncle Ben's. Przypominam, że takimi samymi czarnuchami są Twoi koledzy pracujący w UK na zmywaku.
Stereotypy - już dziś dla tych, co nie potrafią, lub są za leniwi, by myśleć! Na każdym portalu! Bierzcie i żryjcie z tego wszyscy! Polecam "Zabawy z bronią", tam coś zobaczycie na temat stereotypów i idiotów. youtu.be/Re99yxC0aLU?t=56m42s
Cytat:
Stereotypy - już dziś dla tych, co nie potrafią, lub są za leniwi, by myśleć
Pierdolenie o stereotypach i braku myslenia to najbardziej chujowa "riposta" na cokolwiek. Rownie dobrze mozna powiedziec, ze podcieranie dupy jest dla tych ktorzy sa za leniwi by myslec. Chuj z taka definicja. Proponuje strzal ostrzegawczy w tyl glowy, dla wszystkich ktorzy czuja sie tacy oswieceni ze cala reszta holoty im do piet nie dorownuje... Jak to ktos madry kiedys powiedzial, nie ma nic gorszego od debila, ktory uwaza sie za zajebiscie inteligentnego. Czy jakos tak.
Po nicku widzę, że autor to jakiś neo nazi, któy z braku Żydów w swojej wsi zabiera się za wyganianie Murzynów z USA..
Tak naprawdę nie wszystkie dowcipy o czarnych mi tu siadają. Zdjęcie dziecka obsiadłego przez muchy nie pozwala mi już patrzeć przez palce. Tylko ktoś niedojrzały i niedoświadczony może pierd*lić takie bzdury. Stań kiedyś nad grobem bliskiego i wróć porozmawiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów