📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bo PWr robi trase z PIWO po paru miastach, dlatego ten pokaz byl w Poznaniu. Premiera byla na Juwenaliach we Wrocku 8 maja :d
wint3rs napisał/a:
bo PWr robi trase z PIWO po paru miastach, dlatego ten pokaz byl w Poznaniu. Premiera byla na Juwenaliach we Wrocku 8 maja :d
Napisz lepiej którego roku.
@up tego roku. Bo co roku mają inny program, więc tegoroczny też miał premierę. Jak dla ciebie to zabawa na poziomie tech el. to czekam aż pokażesz jak coś takiego robisz. Ty nie masz pojęcia ile pracy kosztuje wykonanie takiego projektu.
SQT napisał/a:
A ty gościu 2 posty i już myśli że forum zawojujesz.
Lepiej 2 razy powiedzieć coś mądrego niż 660 pierdolić głupoty
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
A że Juwenalia wypadają z reguły w tygodniu, a ty nie będąc studentem musisz zapierdalać na kasie to chuj cię strzela I dobrze ci tak
ja pierdole odezwał się ten co na kasie fiskalnej siedzieć nie będzie
Ja pierdolę, same sfrustrowane grzyby z was. Zrobili coś fajnego i z humorem, postarali się. Chyba ktoś się pokłócił z ręką bo z tego narzekania widzę, że dawno ruchania nie było.
Cieszcie się tym, póki możecie. Unia zakazała żarówek wolframowych a z tego co widziałem, to tam same 80 i 100 watowe ładują takie.
korzonek napisał/a:
@up tego roku. Bo co roku mają inny program, więc tegoroczny też miał premierę. Jak dla ciebie to zabawa na poziomie tech el. to czekam aż pokażesz jak coś takiego robisz. Ty nie masz pojęcia ile pracy kosztuje wykonanie takiego projektu.
Chłopcze o czym ty do mnie mówisz. Jak na politechnikę to jest po prostu słaby projekt. Może na początku było fajne ale teraz zmieniają tylko "animację" a hardware pozostaje taki sam. No ale cóż, wieczni studenci którzy nie potrafią opuścić murów uczelni, nadal będą napinać się swoim PIWO, zamiast skonstruować coś nowego, lepszego.
BetonowyKominiarz napisał/a:
Lepiej 2 razy powiedzieć coś mądrego niż 660 pierdolić głupoty
No, no widzę że kogoś zabolało bo się nagle same "mądrale" odzywają.
Super Ruchacz napisał/a:
@SQT
Wyszedłeś już na pizdę w tym temacie, to po co to jeszcze pogłębiasz... ?
W jaki sposób ? Na razie to ty wychodzisz na dzieciaka który podnieca się mrugającymi lampkami.
Cytat:
mrugającymi lampkami
Ziomek, to nie są tylko mrugające lampki. Jak nie wiesz i nigdy tego nie widziałeś na oczy to się nie odzywaj. W tym roku miałem moduł z PIWO w pokoju, i wiem jak to wygląda. Zrobili to ludzie z Politechniki Wrocławskiej a nie poznańskiej z koła naukowego MOS i część tych ludzi studiuje razem ze mną. Hardware nie pozostaje taki sam. Nie zauważyłeś tego bo może jesteś daltonistą. Na początku były dwa kolory, a teraz jest kilkanaście i w modułach siedzą diody LED nie żarówki. Wszystko sterowane jest bezprzewodowo, a nie tak jak na początku za pomocą kabli. Taki jesteś mądry bo tak na prawdę nie znasz się na elektronice i nie wiesz że to wcale nie jest takie proste jak się wydaje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów