pl.m.wikipedia.org/wiki/Polityka_jednego_dziecka_w_Chinach
pl.m.wikipedia.org/wiki/Polityka_jednego_dziecka_w_Chinach
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żółci chuje 3cm to nadrabiają ręką.
Widzę, że kolega jakieś egzotyczne doświadczenia ma za sobą
Moja to musi mieć dzień, nie może jej boleć głowa, musi być klimat, nie może by zmęczona, nie może być pełni księżyca, nie może akurat lecieć jej serial, Jowisz i Saturn musi być w koniunkcji i nie słychać jak za oknem rośnie trawa.
Niektóre baby się pieprzą gdzie popadnie, wystarczy że facet ma akurat kutasa.
Moja to musi mieć dzień, nie może jej boleć głowa, musi być klimat, nie może by zmęczona, nie może być pełni księżyca, nie może akurat lecieć jej serial, Jowisz i Saturn musi być w koniunkcji i nie słychać jak za oknem rośnie trawa.
Pierdolisz....
Mnie tam nigdy nie odmówiła
Niektóre baby się pieprzą gdzie popadnie, wystarczy że facet ma akurat kutasa.
Znajdź sobie jakąś młodszą dupę bo zwariujesz
Trzymam kciuki!
Moja to musi mieć dzień, nie może jej boleć głowa.....
Wracasz z roboty, rzucasz jej na stół APAP, ona na to "przecież mnie nie boli głowa", Ty triumfalnie "a mam cię cholero..."
W jednych krajach sraja na ulice, w drugich jebią się na chodnikach gdzie popadnie, a w trzecich chodzą do kościoła i czczą boga, którego nie ma mocząc dłonie nie umyte po sraniu i trzepaniu w kropielnicy. Gdzie tu różnica?
Nie wspomniałeś światowcu o tych co wchodząc do świątyni ściągają kapcie a potem płaszczą się do posadzki, no i o tych co wsadzają papierki w miejsca po spoinach w takim jednym słynnym murze a no i o tych co myślą, że chłop z chłopem to natura i dziecko w łonie matki nie jest dzieckiem tylko staje się nim po porodzie
Masz rację, gdzie w was lewaki logika?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów