📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cytat:
Ej, czyli teoretycznie, jak bym zawiadomił wszystkie prokuratury w Polsce o tym, że mają bombę, to by mi chuja zrobili
btw. ten którego złapali przyznaje się do winy? Znając ich umiejętności, to pewnie nie ten...
Powiedzmy ze mamy w Polsce tylko 2 prokuratury A i B.
Dzwonisz do obu ze maja bombe, okazuje sie ze sciema - sledztwo na rzecz B prowadzi prokuratura A, sledztwo na rzecz prokuratury A prowadzi B.
A sądów w Polsce jest ~350-400.
Ale chuj dzwońcie po sądach mowcie ze maja bomby i pamiętajcie zeby pozniej sie po mydłu nie schylać.
Debile.
Cytat:
godzina 02:05. materiał ma 36 piw. ja sie pytam jakim chujem?
Wakacje.
Od maja do września rejestracja powinna byc zamknieta.
Jakby nie mógł kupić karty pre-paid, najtańszego używanego modemu i jakiegoś możliwe najtańszego zdezelowanego laptopa. Najlepiej oczywiście w jakimś komisie/lombardzie byle nie allegro.
Nie logować się z niego na żadne swoje profile czy skrzynki pocztowe, pojechać gdzieś w ustronne miejsce i jednego dnia pozakładać adresy. Nie jestem specem ale zdaje się, że kolejne połączenia zmieniają IP w usługach pre-paid [jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi]. To jeszcze by pokomplikowało zabawę.
Poczekać dzień czy dwa i z innego miejsca jednocześnie powysyłać wiadomości.
Następnie wypierdolić laptopa do jeziora/rzeki, modem i kartę spalić. Albo wyrzucić do jakiegoś sporego kontenera na odległym osiedlu.
Takiego chuja by go znaleźli, chyba, że złapałyby go jakieś kamery przemysłowe bo mając sygnał z 3 nadajników można dokładnie ustalić miejsce logowania.
Nawet gdyby jakimś cudem stał się podejrzany to nie byłoby żadnych dowodów na niego.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Nie logować się z niego na żadne swoje profile czy skrzynki pocztowe, pojechać gdzieś w ustronne miejsce i jednego dnia pozakładać adresy. Nie jestem specem ale zdaje się, że kolejne połączenia zmieniają IP w usługach pre-paid [jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi]. To jeszcze by pokomplikowało zabawę.
Poczekać dzień czy dwa i z innego miejsca jednocześnie powysyłać wiadomości.
Następnie wypierdolić laptopa do jeziora/rzeki, modem i kartę spalić. Albo wyrzucić do jakiegoś sporego kontenera na odległym osiedlu.
Takiego chuja by go znaleźli, chyba, że złapałyby go jakieś kamery przemysłowe bo mając sygnał z 3 nadajników można dokładnie ustalić miejsce logowania.
Nawet gdyby jakimś cudem stał się podejrzany to nie byłoby żadnych dowodów na niego.
Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i chuj!
To znaczy że zajmie się tym inna prokuratura
MichasQ napisał/a:
Aż się wierzyć nie chce.
Że jest tylu debili którzy dali by do rozpatrzenia sprawę organowi jest pokrzywdzony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów