📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowe dziecko NASA
Streszcznie : Cały film jest haaaaa aaaaaa ahaaaahhhh i jeszcze samolot z klcKUF lego.
Z tego co wiem w przestrzeni kosmicznej nie ma wiatru wiec moze mi ktos powiedziec dlaczego te niteczki popierdalaja? Fake
debol napisał/a:
Z tego co wiem w przestrzeni kosmicznej nie ma wiatru wiec moze mi ktos powiedziec dlaczego te niteczki popierdalaja? Fake
Pewnie dlatego, że jeszcze nie wleciał w przestrzeń kosmiczną tylko znajdował się górnych warstwach atmosfery.
dwakilo napisał/a:
Ci którzy piszą, że to "fejk" są skończonymi idiotami.
A teraz drogie dzieci troszkę teori książkowej. Uwaga cytat "Termosfera, warstwa atmosfery ziemskiej położona nad mezosferą, na wysokości od 80-90 do 500-600 km.
Termosfera charakteryzuje się wysoką, wzrastającą wraz z wysokością temperaturą (od ok. 100°C do ponad 1000°C)."
Jeżeli uważacie, że pierdolone plastikowe klocki pokonały takie temperatury i się nie stopiły to gratuluję.
proszę o źródło filmu
MasterFuck napisał/a:
A teraz drogie dzieci troszkę teori książkowej. Uwaga cytat "Termosfera, warstwa atmosfery ziemskiej położona nad mezosferą, na wysokości od 80-90 do 500-600 km.
Termosfera charakteryzuje się wysoką, wzrastającą wraz z wysokością temperaturą (od ok. 100°C do ponad 1000°C)."
Jeżeli uważacie, że pierdolone plastikowe klocki pokonały takie temperatury i się nie stopiły to gratuluję.
Wysokości 80 km...
Balon meteorologiczny potrafi wzlecieć na 50 km maksymalnie, więc Twój post nic nie wnosi.
A tak w ogóle, to żeby niebo nie było niebieskie tylko takie ciemne to nie trzeba być w kosmosie, wystarczy się przebić przez jakieś 35-50 km. I stąd ruszające się sznurki, bo tego stateczku w kosmosie nigdy nie było.
na pewnej wysokości balon pęka po jest gorąco, a do kamery mogli podczepić nadajnik GPS i tak znaleźli, DEBILE... myślcie czasem
no a NASA miliony wydaje na paliwo rakietowe by wynieść astronautów na orbite, a wystarczy tylko balon
szkaru napisał/a:
no a NASA miliony wydaje na paliwo rakietowe by wynieść astronautów na orbite, a wystarczy tylko balon
Właśnie o to kurwa chodzi, że nie wystarczy. To nie orbita jeszcze...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów