📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to już ma wytłumaczenie swojej głupoty... jesteś kurwa naświetlony... po za tym w jakimś hostelu w szopienicach z ukraincami mieszkasz?
To chyba jakiś pedałomierz i szaleje gdy ten koleś jest w pobliżu.
Jest to zwykły detektor prądu, do szukania kabli między innymi pod tynkiem itd. wystarczy włączyć tel do ładowarki i ustawić wysoką czułość i wtedy będzie tak świrować. Na człowieka też może reagować bo podobno też ma tam jakieś pole elektryczne czy coś. Aczkolwiek 5G nie jest niczym dobrym i zdrowym, z tym się muszę zgodzić
@BoloLolo mozesz rozwinac? jak szkodzi 5g?
wujekslepy napisał/a:
@BoloLolo mozesz rozwinac? jak szkodzi 5g?
Już tłumaczę na swoim przykładzie
mnie osobiscie aż głowa boli od tego pierdolenia o szkodliwości sieci 5g.
Jakiś czas temu ukazały się nawet badania na temat szkodliwość 5G, ale jak zwykle Ci którzy robią na tym monetę uznali że to to teoria spiskowa, ściema itd a z badań wynikało że długotrwałe przebywanie w zasięgu sieci 5G o dużej częstotliwości/natężeniu jest szkodliwe dla organizmu, tak wiem że tel itd nie będzie mieć takiej mocy jak w badaniach ale jednak coś na rzeczy może byc. Takie jest moje zdanie i nikogo do tego nie przekonuje więc darujcie sobie zbędne komentarze, pozdro sadole
A to nie jest czasem że 5g wchodzi w pasmo mikrofali? Bo jeżeli tak ot można wykonać prosty test. Wystarczy wsadzić do mikrofali np kota i przetestować.
Ja tylko pragnę przypomnieć, że w Polsce nie ma jeszcze nigdzie 5G więc autorowi tematu radzę iść w prawą stronę i niezwłocznie oddalić się na najbliższe drzewo.
~Velture napisał/a:
Ja tylko pragnę przypomnieć, że w Polsce nie ma jeszcze nigdzie 5G więc autorowi tematu radzę iść w prawą stronę i niezwłocznie oddalić się na najbliższe drzewo.
A dlaczego w prawą - bo debil to od razu na prawo? A może to zwykły głupi lewak i pójdzie w lewo, a nie debil prawak co pójdzie w prawo
zdaje się że ten pan jest zwyczajnie chory i potrzebuje pomocy psychiatry... oczywiście w tym dzikim kraju polaczki się na niego rzucą i zwyzywają od debili zamiast pomóc kolesiowi, a tym samym jego żonie i dziecku...
~Velture napisał/a:
Jest testowany nadajnik w Gliwicach. A teraz dla ciekawskich polecam zajść na onkologię w Gliwicach i spytać ilu z nowych "klientów" mieszka w okolicy nadajnika hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów