Nie zapłać i zaoszczędź 100%...
Już 27, nie załapiemy się na zniżkę ;/
Taka ciekawostka: w uk niewidomi maja 50% znizki na "tv licence", czyli taki odpowiednik tego Polskiego abonamentu i nie wiem jak w PL ale to jest za uzywanie konsoli, tv, laptopow i telefonow komorkowych
Nie do konca. Jesli zadeklarujesz, ze masz w domu telewizor, komputer, telefon etc, ale uzywasz ich tylko do ogladania wlasnych filmow, do gier i tego typu spraw (bez ogladania normalnych stacji TV), to nic nie placisz. Ja przynajmniej wyslalem im taka informacje i potwierdzili ze spoko ; )
Lubie oczojebne avataryPytam się. Z jakiej kurwa racji mam płacić abonament, jak nawet nie podpisywałem żadnej umowy? Przecież to nie zgodne nawet z konstytucją. To że kupuję telewizor to nie oznacza że oglądam TVP. Może używam TV tylko do oglądania filmów DVD i grania na konsoli? Może mi ktoś to kurwa LOGICZNIE wytłumaczyć ten jebany haracz?
Mam pytanie do ekspertów.Jeżeli ktoś korzysta z jakiejś platformy cyfrowej za którą płaci abonament i są w pakiecie kanały tvp to jak ma sie to do abonamentu radiowo-telewizyjnego ?