Był głodny i nie był sobą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Był głodny i nie był sobą.
VAT na żywność im podnoszą?
Gość z cyckami ?
Drive-through, w ang. amer. także jako drive-thru (wym. [draɪv-θru]) – rodzaj działu sprzedaży w przedsiębiorstwach gastronomicznych, handlowych lub usługowych, w którym klient ma możliwość podjechania pojazdem i nabycia towarów lub usług, bez konieczności opuszczania go
Ale jak szybko zjadł ten makaron. Ludzie chodzą, szukają, rozkładają ręce a makaronu nie ma.
ja pierdolę, ten gość co szukał kobity pod autem, a ona se prawie w całości wychodzi zza winkla.
taki happy end trochę. :chlip:
taki happy end trochę. :chlip:
Ten w czarnych wlosach w lewym dolnym oknie chyba najgorzej miał. Każdego odrzuciło w pizdu, a na niego jeszcze te 3 gary sie wylaly na niego. Znając ich pewnie cos gotowane na glebokim oleju.. przejebane....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów