Nie wiem co to za promocja,ale chyba tydzień afro-inżynierski.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Są na najlepszej drodze, by z powrotem zaklasyfikować ich jako człekokształtnych.
Cóż, niepotrzebny jest w Europie koronawirus, skoro mamy większe ścierwo jako pasożyta. Dobrze by było, jakby jakiś wirus eliminował tylko czarnuchów, ciapatych, żydów i nierobów.
MgrMajster napisał/a:
Cóż, niepotrzebny jest w Europie koronawirus, skoro mamy większe ścierwo jako pasożyta. Dobrze by było, jakby jakiś wirus eliminował tylko czarnuchów, ciapatych, żydów i nierobów.
Zapomniałeś o cyklistach.
zawsze czarnuchy muszą takie rzeczy robić
to było we Francji, miasta nie przypomne . jest to stare wideo jak była jedna z wielu "wojen" miedzy małpiatymi gangami .
A więc, tak wygląda rekrutacja nowych pracowników w lidlu.
35i napisał/a:
Zapomniałeś o cyklistach.
Oj serdecznie przepraszam. Chociaż jakby już tylko oni zostali nam do "pokonania" to byśmy dali radę już bez wirusa
MgrMajster napisał/a:
Oj serdecznie przepraszam. Chociaż jakby już tylko oni zostali nam do "pokonania" to byśmy dali radę już bez wirusa
Polacy zawsze mają wroga. Ukraińcy, ruscy, niemcy i cyganie, tak na pierwszy rzut.
W Afryce tak napadają na Czerwony krzyż i ONZ. To po prostu element ich kultury... widza towar w paczkach to górę biorą atawizmy.
-Ernest Hemingway
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów