Presty napisał/a:
zniszczenie budynku to jedno.
Ale pięc piw pod debilnym podpisem SubZerA świadczy o świadomości i wykształceniu użytkowników tego portalu.
Co macie prostaki do Unii? Ja wiem, że nie wiecie, co to autostrada np, ale chodnik w Waszej wsi za co zbudowany? A karetkę w gminie kupił proboszcz czy wszechpolacy? A szwagier dzięki komu na zmywaku w Anglii stoi i dutki do domu przysyła i golfa se kupił? Itd, ale trzeba sie uczyć i ROZUMIEĆ media (a nie Joe Monstera jedynie), żeby takie rzeczy wiedzieć...
Kurwa, już myślałem, że na sadolu nie ma debili hołubiących UE.
"(nie)Wykształcony użytkowniku tego portalu":
- sprawdź sobie co to jest strefa Schengen i czy trzeba być w UE, aby do niej należeć,
- sprawdź co to jest Europejski Obszar Gospodarczy i czy trzeba być w UE, aby do niej należeć,
- sprawdź sobie ile Polska musi bulić do UE,
- sprawdź ile Polska traci na różnych limitach i zakazach narzuconych przez UE
- sprawdź sobie co to jest traktat lizboński i które prawo jest ważniejsze, polskie czy unijne,
- sprawdź ile się wydaje na pensje i premie dla przeróżnych urzędników, którzy wnioskują o te dotacje,
a potem czytaj komentarze różnych impotentów intelektualnych, którzy się podniecają nowym chodnikiem i wal się w czoło z niedowierzania.
Tak, tak, wiem, że lepiej się żyje w słodkiej niewiedzy, a najlepiej jeszcze jak w TV powiedzą, że Tusk przywiózł nam 300 miliardów...